EBC FŐFÚVÓKA SLOT KJ105 KEIHINHEZ, 4 DB KJ105-4

Gyártó:
Cikkszám:
896053
Gyári cikkszám:
KJ105-4

5500.000049

4330.7087

5 500 Ft

Nettó: 4 331 Ft

EBC FŐFÚVÓKA SLOT KJ105 KEIHINHEZ, 4 DB KJ105-4

Rendelhető
Rendelhető

EBC FŐFÚVÓKA SLOT KJ105 KEIHINHEZ, 4 DB KJ105-4

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a minőségi motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékát kínáljuk! Az EBC Főfúvóka Slot KJ105 Keihinhez, 4 db KJ105-4 termékünk egy kiváló választás minden motoros számára, aki megbízható és nagy teljesítményű karburátorfúvókát keres. Az EBC, mint jól ismert és elismert gyártó, mindig biztosítja, hogy termékei minőségi és tartós anyagokból készüljenek, így Ön biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja.

Fő tulajdonságok:

  • Gyártó: EBC
  • Termékkód: KJ105-4
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Motorikus alkatrészek > Karburátor főfúvóka
  • Kompatibilis: Keihin karburátorok
  • Kiszerelés: 4 darab
  • Anyag: Magas minőségű sárgaréz

Termékleírás:

Az EBC főfúvóka Slot KJ105 for Keihin kiváló választás minden motoros számára, aki a maximális teljesítményt és megbízhatóságot keresi. Ezek a főfúvókák speciálisan úgy lettek tervezve, hogy optimális üzemanyag-áramlást biztosítsanak, amely javítja a motor hatékonyságát és teljesítményét. A készlet négy darabot tartalmaz, lehetővé téve a teljes karburátor konfigurációt vagy a sérült fúvókák egyszerű cseréjét.

Ezek a főfúvókák ideálisak a Keihin karburátorokhoz, és megfelelnek a gyári előírásoknak és szabványoknak. Az EBC főfúvókák prémium sárgarézből készülnek, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a kivételes tartósságot. Ez az anyag nem csak ellenáll a korróziónak, hanem minimálisra csökkenti a kopást is, amelyet az idővel fellépő súrlódás okozhat.

Az EBC főfúvóka KJ105 könnyen telepíthető és cserélhető, így akár saját maga is elvégezheti a karbantartást megfelelő szerszámokkal. A telepítéshez tartozik egy részletes útmutató, amely lépésről lépésre végigvezeti a folyamatot, biztosítva a zökkenőmentes és problémamentes telepítést.

Ez a csomag 4 darab főfúvókát tartalmaz, így ideális választás azoknak, akik komplett cserealkatrész-készletet keresnek. Legyen szó versenyzésről vagy mindennapi használatról, az EBC főfúvókák biztosítják a motor optimális teljesítményét, megőrizve annak megbízhatóságát és hatékonyságát.

Miért válassza az EBC-t?

Az EBC egy neves és megbízható márka a motoralkatrészek piacán, hírnevét a kiemelkedő minőségű és teljesítményű termékekkel építette ki. A cég szigorú minőség-ellenőrzési folyamatai biztosítják, hogy minden egyes termékük megfeleljen a legmagasabb szabványoknak. Az EBC főfúvókái kimagasló teljesítményt nyújtanak, amely lehetővé teszi a motorosok számára, hogy kihozzák a legtöbbet járműveikből.

Rendeljen most!

Ne habozzon, rendelje meg most az EBC főfúvóka Slot KJ105 for Keihin termékünket, és tapasztalja meg a kiváló minőséget és teljesítményt! Kattintson a "Kosárba" gombra, és élvezze a gyors szállítást és kiváló ügyfélszolgálatot, amelyet webshopunk kínál.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett