ACERBIS 18 literes üzemanyag kanna (0001044)

Gyártó:
Cikkszám:
735910
Gyári cikkszám:
AC 0001044

31699.999973

24960.6299

31 700 Ft

Nettó: 24 961 Ft

ACERBIS 18 literes üzemanyag kanna (0001044)

  • Fehér (030)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS 18 literes üzemanyag kanna (0001044)

Az ACERBIS 18 literes üzemanyag kanna egy kiváló minőségű termék, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a motorkerékpárosok legmagasabb elvárásainak. Ez az üzemanyag kanna, amely a Motoralkatrész kategórián belül a Webshop > Mérőedények, tankoló tartályok > Kanna szekcióban található, biztosítja a megfelelő mennyiségű üzemanyag tárolását és könnyű szállítását bármely motoros túra során.

ACERBIS márka garancia a minőségre és megbízhatóságra. Az ACERBIS már évtizedek óta a motoralkatrészek és kiegészítők piacának egyik vezető szereplője, és termékeik kiváló minőségéről és tartósságáról híresek. Ez az 18 literes kanna sem kivétel, a legújabb technológiával készült, hogy ellenálljon a legkeményebb körülményeknek is.

Kiemelkedő jellemzők:

  • Kapacitás: 18 liter, így elegendő üzemanyag áll rendelkezésre hosszabb utakra is.
  • Ergonomikus tervezés: A kanna ergonomikus fogantyúval van ellátva, amely könnyűvé és kényelmessé teszi a szállítást.
  • Magas minőségű anyagok: Az üzemanyag kanna strapabíró műanyagból készült, amely ellenálló az üzemanyag és egyéb vegyi anyagokkal szemben.
  • Biztonság: Szivárgásmentes szigetelés és zár, amely biztosítja, hogy az üzemanyag ne szivárogjon ki, és ne veszítsünk el egy csepp üzemanyagot sem.
  • Könnyű töltés: A kanna széles nyílása lehetővé teszi az egyszerű és gyors üzemanyag feltöltést, valamint a kanna könnyű tisztítását.
  • Univerzális alkalmazhatóság: Többféle motorkerékpárhoz és egyéb járművekhez is használható.
  • Kompromisszumok nélküli megbízhatóság: Az ACERBIS termékei világszerte ismertek megbízhatóságukról és tartósságukról, ez alól pedig ez az üzemanyag kanna sem kivétel.

Miért válassza az ACERBIS 18 literes üzemanyag kannát?

Az ACERBIS 18 literes üzemanyag kanna nem csupán egy egyszerű kanna. Ez egy többfunkciós eszköz, amely a motorkerékpárosok számára készült, figyelembe véve azok igényeit és elvárásait. Ha gyakran indul hosszabb motoros túrákra, vagy egyszerűen csak biztosítani szeretné, hogy soha ne fogyjon el az üzemanyag, akkor ez a kanna az ideális választás az ön számára.

Az ergonomikus tervezés és a magas minőségű anyagok biztosítják, hogy a kanna hosszú élettartamú és könnyen kezelhető legyen. A biztos zár és a szivárgásmentes kialakítás lehetővé teszi, hogy az üzemanyagot biztonságosan szállítsa, és ne kelljen aggódnia a szivárgás miatt. A széles nyílás pedig megkönnyíti az üzemanyag feltöltését, így gyorsan és hatékonyan tudja újratölteni járművét.

A webshopunkban elérhető ACERBIS 18 literes üzemanyag kanna (0001044) bármikor vásárolható, és gondoskodunk róla, hogy gyorsan és biztonságosan eljusson önhöz. Ne habozzon, tegye egyszerűbbé és biztonságosabbá motoros kalandjait az ACERBIS 18 literes üzemanyag kannával!

#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták