X-GRIP Markolat párna fekete-zöld XG-2245

Gyártó:
Cikkszám:
991856
Gyári cikkszám:
XG-2245

2182.622

1718.6000

2 183 Ft

Nettó: 1 719 Ft

X-GRIP Markolat párna fekete-zöld XG-2245

2db Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP Markolat párna fekete-zöld XG-2245

Üdvözöljük webáruházunkban, ahol a legjobb minőségű motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékát kínáljuk. Bemutatjuk Önnek egyik legnépszerűbb termékünket: a X-GRIP Markolat párna fekete-zöld XG-2245. Ez a termék kiváló választás minden motoros számára, aki kényelmes és biztonságos fogást szeretne biztosítani a motorja markolatain.

Termékjellemzők

Az X-GRIP Markolat párna fekete-zöld XG-2245 a legújabb technológiával készült, hogy maximális kényelmet és védelmet biztosítson. A kifinomult tervezés lehetővé teszi, hogy a markolat párna tökéletesen illeszkedjen a motorjára, bármilyen típusú vagy márkájú motorral rendelkezzen is.

  • Színek: Fekete és Zöld
  • Modell: XG-2245
  • Gyártó: X-GRIP
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip
  • Anyag: Magas minőségű, kopásálló anyagok
  • Kivitel: Ergonomikus kialakítás, maximális tapadás

Előnyök és alkalmazás

Az X-GRIP Markolat párna fekete-zöld XG-2245 nemcsak kényelmet biztosít, hanem segít csökkenteni a kezekre és az alkarokra nehezedő nyomást hosszabb motorozás közben. Ezenkívül a markolat párna fokozza a motor irányíthatóságát is, így minden fordulónál és manővernél stabiabb fogást biztosít.

Fő előnyök:

  • Kényelem: A puha, mégis tartós anyag csökkenti a kéz fáradékonyságát.
  • Tapadás: Az ergonomikus kialakítás és a csúszásmentes felület fokozza a tapadást, különösen nedves körülmények között.
  • Tartósság: A magas minőségű anyagok biztosítják, hogy a markolat párna hosszú távon is megőrizze eredeti állapotát.

Ezen túlmenően az X-GRIP Markolat párna fekete-zöld XG-2245 egyszerűen felrakható és eltávolítható, így cseréje vagy tisztítása nem igényel különösebb szakértelmet.

Miért válassza az X-GRIP-et?

Az X-GRIP márka neve egyet jelent a minőséggel és a megbízhatósággal. Az évek során motorbiciklisek ezrei választották termékeiket, és a visszajelzések alapján a vásárlók nagy többsége rendkívül elégedett az általuk nyújtott előnyökkel és teljesítménnyel. Ha Ön is a legjobbat szeretné nyújtani magának és a motorjának, akkor az X-GRIP termékeiben nem fog csalódni.

Bízza magát szakértelmünkre

Webáruházunkban teljes körű kiszolgálást nyújtunk minden vásárlónknak. Ha bármilyen kérdése van az X-GRIP Markolat párna fekete-zöld XG-2245 termékkel vagy más motoralkatrésszel kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk. Szakértő csapatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és vásároljon most az X-GRIP Markolat párna fekete-zöld XG-2245 termékünkből! Kattintson a "Kosárba" gombra, és élvezze a biztonságos és kényelmes motorozást!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges