PRO GRIP GRIPS TRIPLE DENSITY OFFROAD 788 ZÁRT VÉGŰ FLUO SÁRGA/FEKETE/FEHÉR PA078800GFNW

Gyártó:
Cikkszám:
875621
Gyári cikkszám:
PA078800GFNW

10799.99999

8503.9370

10 800 Ft

Nettó: 8 504 Ft

PRO GRIP GRIPS TRIPLE DENSITY OFFROAD 788 ZÁRT VÉGŰ FLUO SÁRGA/FEKETE/FEHÉR PA078800GFNW

Rendelhető
Rendelhető

PRO GRIP GRIPS TRIPLE DENSITY OFFROAD 788 ZÁRT VÉGŰ FLUO SÁRGA/FEKETE/FEHÉR PA078800GFNW

A PRO GRIP GRIPS TRIPLE DENSITY OFFROAD 788 ZÁRT VÉGŰ FLUO SÁRGA/FEKETE/FEHÉR PA078800GFNW markolat kifejezetten offroad motorosok számára készült. Ezek a markolatok a minőség, a kényelem és a teljesítmény magasszintű kombinációját kínálják.

Kiemelkedő Kényelem és Stabilitás

A PRO GRIP GRIPS TRIPLE DENSITY markolatok három különböző sűrűségű anyagból készülnek, ami kiváló kényelmet és stabil tapadást biztosít. A külső réteg puhább gumiból készült, amely csillapítja a rezgéseket és kényelmes fogást biztosít hosszú utakon is. A középső réteg keményebb anyaggal készül, amely kiválóan ellenáll a kopásnak és hosszú élettartamot garantál. A belső réteg pedig még keményebb anyagból készül, így biztosítva a markolat szoros és stabil illeszkedését a kormányhoz.

Funkcionálisan Tervezett

A PRO GRIP GRIPS OFFROAD 788 markolatok zárt végű kivitelének köszönhetően a por és a szennyeződés nem tud behatolni, így a markolat tovább marad tiszta és használható. A speciálisan kialakított textúrák és az ergonomikus forma segít a kezek optimális pozícióban tartásában, csökkentve ezzel a fáradtságot és növelve a kontrollt.

Stílus és Láthatóság

A fluo sárga, fekete és fehér színkombináció nemcsak stílusos megjelenést biztosít, hanem növeli a láthatóságot is, amely különösen fontos lehet alacsony fényviszonyok mellett.

Kiemelkedő Tartósság

Ezek a markolatok a legkeményebb körülmények között is helytállnak. Legyen szó sár, homok vagy egyenetlen felületekről, a PRO GRIP GRIPS rendkívüli tartósságot és megbízhatóságot biztosít.

Főbb Jellemzők:

  • Három különböző sűrűségű anyag kombinációja a maximális kényelem érdekében
  • Zárt végű kivitel, a por és a szennyeződés ellen
  • Ergonomikus kialakítás a csökkentett fáradtságért és jobb kontrollért
  • Fluo sárga, fekete és fehér színek a jobb láthatóságért
  • Kiváló kopásállóság és hosszú élettartam

A PRO GRIP GRIPS TRIPLE DENSITY OFFROAD 788 ZÁRT VÉGŰ FLUO SÁRGA/FEKETE/FEHÉR PA078800GFNW markolatok tökéletes kiegészítők minden offroad motoros számára, aki szeretné növelni teljesítményét és kényelmét. Vásárolja meg most, és élvezze a kiváló minőségű PRO GRIP markolatok előnyeit!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett