ODI GRIP DONUTS F70DN*

Gyártó:
Cikkszám:
985653
Gyári cikkszám:
F70DN*

2335.53

1839.0000

2 336 Ft

Nettó: 1 839 Ft

ODI GRIP DONUTS F70DN*

  • Fekete
  • Kék
  • Narancs
  • Piros
  • Zöld
Rendelhető
Rendelhető

ODI GRIP DONUTS F70DN*

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Markolatok > Alkatrész

Gyártó: ODI

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motorosok szenvedélye találkozik a kiváló minőséggel és a megbízhatósággal. Bemutatjuk Önnek az ODI GRIP DONUTS F70DN* terméket, amelyet kifejezetten azért fejlesztettek ki, hogy kényelmet és stabilitást biztosítson minden motoros számára. Az ODI márka híres a magas minőségű motorkerékpár alkatrészek gyártásáról, és ez a markolatvédő sem kivétel.

Az ODI GRIP DONUTS F70DN* egy olyan okosan tervezett tartozék, amely megakadályozza a markolatok kopását és sérülését, így hosszabb élettartamot biztosít motorja fontos részeinek. Ezek a markolatvédők különösen hasznosak azok számára, akik gyakran használják motorjukat, legyen az városi közlekedés vagy terepen való motorozás.

Főbb jellemzők:

  • Kényelmes és praktikus: A donuts markolati védők kényelmet biztosítanak hosszabb utak során, és csökkentik a kézfáradást.
  • Tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és sérüléseknek.
  • Egyszerű felhelyezés: Könnyen felszerelhető, így nincs szükség szakértelemre vagy speciális szerszámokra.
  • Esztétikus dizájn: Az egyszerű és stílusos dizájn bármely motorral kompatibilis, javítva annak megjelenését.

A motorkerékpár markolatok védelme elengedhetetlen a biztonság és a teljesítmény megőrzése érdekében. Az ODI GRIP DONUTS F70DN* segít megakadályozni a markolatok elhasználódását, így Önnek nem kell aggódnia a gyakori cserék miatt. Ezen felül a markolatvédők segítenek fenntartani a megfelelő tapadást, ami létfontosságú a stabil és biztonságos vezetéshez.

Ezek a markolatvédők különféle motorokhoz illeszkednek, így legyen akár egy sportmotor, terepmotor vagy túramotor tulajdonosa, az ODI GRIP DONUTS F70DN* kiváló választás lesz. Az ODI termékek világszerte elismertek a motoros közösségben, és minőségüket számos profi motoros tesztelte és igazolta. Az ODI GRIP DONUTS F70DN* által nyújtott előnyök között szerepel a markolatok jobb tapadása, a fokozott komfortérzet és a kormányvibráció csökkentése.

Ne habozzon, válassza az ODI GRIP DONUTS F70DN* terméket, és élvezze a motorozás minden pillanatát biztonságban és kényelemben!

#Szín Fekete
#Szín Narancs
#Szín Zöld
#Szín Kék
#Szín Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták
ODI V2 SYSTEM SNAP ON THROTTLE CAM H70SC* ODI V2 SYSTEM SNAP ON THROTTLE CAM H70SC*

2 144 Ft

ODI MX V2 LOCK-ON ROGUE MARKOLATOK H36RG* ODI MX V2 LOCK-ON ROGUE MARKOLATOK H36RG*

13 600 Ft

KTM Zárólemez 78132018100 KTM Zárólemez 78132018100

1 789 Ft