MOOSE RACING HARD-PARTS KÉTRÉTEGŰ MARKOLAT DONUT FEKETE/PIROS DT-07-01

Gyártó:
Cikkszám:
926451
Gyári cikkszám:
DT-07-01

1709.42

1346.0000

1 709 Ft

Nettó: 1 346 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS KÉTRÉTEGŰ MARKOLAT DONUT FEKETE/PIROS DT-07-01

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS KÉTRÉTEGŰ MARKOLAT DONUT FEKETE/PIROS DT-07-01 - kiváló választás minden motorkerékpár rajongó számára, akik nemcsak a kényelemre, hanem a stílusra is odafigyelnek. Az MOOSE Racing elismert gyártó a motoralkatrészek és tartozékok terén, és ez a termék sem kivétel.

Két rétegű összetétele biztosítja a maximális kényelmet és tartósságot, csökkentve a kéz fáradtságát hosszabb utak során is. A belső réteg puha gumiból készült, ami extra kényelmet biztosít, míg a külső réteg kiváló tapadást és ellenállást nyújt. Ez a kombináció elengedhetetlen az optimális irányíthatóság és biztonság érdekében.

Jellemzők:

  • Kétrétegű kialakítás a maximális kényelemért és tartósságért.
  • Puha belső réteg a kényelmes fogásért.
  • Kemény külső réteg a kiváló tapadásért.
  • Klasszikus fekete/piros színkombináció, amely minden motorhoz illik.
  • Ergonomikus forma a legjobb irányíthatóság érdekében.

A MOOSE Racing hard-parts dual layer grip donut black/red DT-07-01 a motorosok minden igényét kielégíti, legyen szó hosszú utakról vagy intenzív terepmotorozásról. Az ergonómikus forma és az anyaghasználat úgy lett kialakítva, hogy a legnagyobb teljesítményt és kényelmet nyújtsa a motoros számára.

Felhasználási területek:

Ez a markolat ideális választás mind utcai motorok, mind terepmotorok számára. A két rétegű kialakítás különösen előnyös hosszabb utak, versenyek vagy intenzív motorozás esetén, mivel csökkenti a kézre ható rezgéseket és növeli a fogás stabilitását.

Telepítés:

A MOOSE Racing dual layer grip donut telepítése egyszerű és gyors. A markolatokat egyszerűen fel kell helyezni a motor kormányára és biztosítani, hogy megfelelően illeszkedjenek. Rövid használat után az anyagok megfelelően felveszik a kormány formáját, így tökéletesen illeszkedik majd minden motoros igényéhez.

Összességében, a MOOSE RACING HARD-PARTS KÉTRÉTEGŰ MARKOLAT DONUT FEKETE/PIROS DT-07-01 nem csak egy kiváló minőségű és tartós termék, hanem egy elegáns kiegészítő, amely minden motorkerékpár kinézetét feldobja. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy fokozza motorja teljesítményét és a saját motorozási élményét!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták