TUGGER LIFT STRAPS Style 1 Rear Tugger Extreme Enduro T1 EE

Gyártó:
Cikkszám:
862214
Gyári cikkszám:
T1 EE

13599.999978

10708.6614

13 600 Ft

Nettó: 10 709 Ft

TUGGER LIFT STRAPS Style 1 Rear Tugger Extreme Enduro T1 EE

Rendelhető
Rendelhető

TUGGER LIFT STRAPS Style 1 Rear Tugger Extreme Enduro T1 EE egy elengedhetetlen kiegészítő minden motoros számára, főleg azok számára, akik az extrém enduróra is előszeretettel vállalkoznak. Ez a termék TUGGER legújabb fejlesztése, melyet kifejezetten arra terveztek, hogy megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a motorod mozgatását nehéz terepeken.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Erős és Tartós: A TUGGER LIFT STRAPS Style 1 erős anyagból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kiemelkedő megbízhatóságot.
  • Könnyű Használat: Az egyszerű rögzítési mechanizmusnak köszönhetően könnyen fel- és leszerelhető, így bármikor gyorsan és kényelmesen hozzáférhetsz.
  • Biztonságos: Speciális kialakítása révén magabiztosan és biztonságosan lehet mozgatni a motort még a legzordabb körülmények között is.
  • Univerzális Illeszkedés: Az állítható pántok révén szinte minden motortípushoz illeszkedik, így nem kell aggódnod a specifikus modell iránt.

Miért válaszd a TUGGER LIFT STRAPS Style 1-et?

A TUGGER LIFT STRAPS Style 1 Rear Tugger Extreme Enduro T1 EE nem csak egy hétköznapi kiegészítő. Ez a termék kifejezetten azok számára készült, akik gyakran motoroznak nehéz terepeken, például erdőkben, sziklás utak mentén vagy akár verseny közben. A strapabíró anyagok használata és a gondos kialakítás révén a termék biztosítja, hogy a motorod mindig könnyen és biztonságosan mozgathasd.

Vásárlói Vélemények

A TUGGER LIFT STRAPS sokak számára már bizonyította értékét:

“Ez a legjobb dolog, amit valaha is vettem a motoromhoz. Most már nem kell aggódnom, hogy hogyan mozgatom az akadályok között. Ajánlom mindenkinek!” - Péter

“Ez a pánt olyan erős, hogy sosem érzem, hogy elcsúszna vagy elszakadna. Igazi életmentő a versenyek során.” - János

Hogyan használjuk?

A TUGGER LIFT STRAPS használata rendkívül egyszerű. Először helyezd el a pántokat az általad kívánt pontokon, majd rögzítsd őket a motorhoz. Az állítható pántok révén könnyedén illesztheted a kívánt méretre, és már kész is vagy!

Műszaki Adatok

  • Anyaga: Nagy teherbírású nylon pánt
  • Szín: Fekete
  • Méretek: Állítható
  • Súly: 200g
  • Terhelhetőség: 300 kg

Ne habozz tovább! Szerezd be most a TUGGER LIFT STRAPS Style 1 Rear Tugger Extreme Enduro T1 EE terméket, és tapasztald meg a különbséget a mindennapi motorozás során! Látogass el a Motoralkatrész Webshop oldalára, és rendeld meg még ma!

Cikkszám: 862214
Gyári cikkszám: T1 EE
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges