MOOSE RACING HARD-PARTS STRAP LIFT FRONT MOOSE MR-T-002H

Gyártó:
Cikkszám:
875262
Gyári cikkszám:
MR-T-002H

9200.000015

7244.0945

9 200 Ft

Nettó: 7 244 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS STRAP LIFT FRONT MOOSE MR-T-002H

2db Rendelhető
Rendelhető

Bemutatjuk a Moose Racing legújabb termékét, a Moose Racing Hard-Parts Strap Lift Front Moose MR-T-002H!

Ha motorkerékpár rajongó vagy, akkor már tudod, hogy megfelelő felszerelés nélkül veszélyes lehet az utazás. A Moose Racing Hard-Parts Strap Lift Front Moose MR-T-002H egy kiváló minőségű első cibáló pánt, amelyet kifejezetten azért terveztek, hogy megkönnyítse a motorkerékpárod kezelését és növelje a biztonságodat.

Termékjellemzők

  • Magas minőség: A Moose Racing név a minőség szinonimája. A termék anyaga strapabíró, amely garantálja a hosszú élettartamot és a megbízhatóságot.
  • Könnyű használat: Az egyszerű, ám hatékony kialakítás lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén felhelyezd vagy levegye a pántot a motorkerékpárodról.
  • Ergonomikus dizájn: Az első lift pánt ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes használatot anélkül, hogy túl nagy nyomást gyakorolna a kezeidre.
  • Sokféle motorhoz illeszkedik: A Moose Racing Hard-Parts Strap Lift Front Moose MR-T-002H kompatibilis számos motormodellel, így széles körben használható.

Használati előnyök

A Moose Racing Hard-Parts Strap Lift Front Moose MR-T-002H fő előnye a stabilitás és a biztonság. Ideális olyan motorosok számára, akik gyakran járnak nehéz terepen, mivel nagyobb kontrollt nyújt a motor felett. A pánt segít abban is, hogy könnyebben felemeld vagy lehúzd a motorodat, legyen szó akár árokból való kihúzásról, akár pótkocsira való felvitelről.

Hogyan használd

A pánt használata rendkívül egyszerű. Csak rögzítsd a motorkerékpár első részéhez, és győződj meg arról, hogy szilárdan a helyén van. Ezután már készen is állsz arra, hogy biztonságosan kezelhesd a motorodat akár a legnehezebb helyzetekben is.

Technikai adatok

  • Modell: MR-T-002H
  • Anyag: Erős és tartós szintetikus szövet
  • Szín: Fekete
  • Súly: Könnyű, de erős, hogy ne terhelje feleslegesen a motorkerékpárt.
  • Gyártó: Moose Racing

Vásárlói vélemények

A terméket kipróbálók az egyik legjobb minőségű emelő pántként értékelik. A visszajelzések szerint könnyen használható és jelentősen megkönnyíti a nehezebb terepen való navigálást. Ha te is olyan emelő pántot keresel, amelyben megbízhatsz, akkor a Moose Racing Hard-Parts Strap Lift Front Moose MR-T-002H a legjobb választás.

Ne habozz, rendeld meg még ma és tapasztald meg a különbséget! Biztonság, kontroll és megbízhatóság - ezek jellemzik a Moose Racing termékeit.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges