X-GRIP LÁNCVEZETŐ MEGERŐSÍTETT KTM SX EXC Husqvarna TE FE TC FC Sherco 2004-2019 (KÉK * NARANCSSÁRGA * FEKETE) XG-CHAINGUIDE

Gyártó:
Cikkszám:
756295
Gyári cikkszám:
XG-CHAINGUIDE

30699.999941

24173.2283

30 700 Ft

Nettó: 24 173 Ft

X-GRIP LÁNCVEZETŐ MEGERŐSÍTETT KTM SX EXC Husqvarna TE FE TC FC Sherco 2004-2019 (KÉK * NARANCSSÁRGA * FEKETE) XG-CHAINGUIDE

  • Fekete
  • Kék
  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP LÁNCVEZETŐ MEGERŐSÍTETT KTM SX EXC Husqvarna TE FE TC FC Sherco 2004-2019 (KÉK * NARANCSSÁRGA * FEKETE) XG-CHAINGUIDE

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip 
Gyártó: X-GRIP

Termék Leírás:

Az X-GRIP Láncvezető megerősített verziója kiemelkedően tartós és megbízható megoldást kínál KTM SX EXC Husqvarna TE FE TC FC és Sherco motorosoknak, a 2004 és 2019 közötti modellekhez. Ez a láncvezető nem csak a motorod megjelenését javítja, hanem maximalizálja a láncfeszítés és lánckarok védelem szempontjából nyújtott teljesítményt is.

Az X-GRIP Láncvezető három különböző színváltozatban érhető el: kék, narancssárga és fekete. Így mindenki megtalálhatja a saját motorjának színéhez legjobban illeszkedő verziót. Az X-GRIP Láncvezető a legjobb minőségű anyagokból készült, hogy biztosítsa a kiváló strapabíróságot és hosszú élettartamot, még a legkeményebb használati körülmények között is.

Az egyedi kialakításának köszönhetően az X-GRIP Láncvezető csökkenti a lánc deformációját és kopását, ezáltal növelve a lánc és a fogaskerekek élettartamát. Ez a teljesítmény optimalizálása és a karbantartási költségek minimalizálása érdekében történt. Az egyszerű telepítési eljárásnak köszönhetően bárki képes könnyen és gyorsan felszerelni az X-GRIP Láncvezetőt a motorjára.

A termék tervezésekor az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy a láncvezető a motor erős mozgása és vibrációja közepette is megbízhatóan és stabilan működjön. Ennek elérése érdekében az X-GRIP több tesztelési folyamaton ment keresztül, hogy biztosítsa a legmagasabb minőségi és teljesítménybeli szintet.

Mint minden X-GRIP termék, ez a láncvezető is komoly szakértői háttérrel és precíz mérnöki munkával készült, ezáltal biztosítva, hogy megfeleljen a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Az X-GRIP Láncvezető amellett, hogy maximális védelmet nyújt, hozzájárul a motor esztétikai megjelenésének javításához is.

Összefoglalva, az X-GRIP Láncvezető megerősített változata kiváló választás minden KTM SX EXC Husqvarna TE FE TC FC és Sherco tulajdonos számára, akik a legjobbat szeretnék nyújtani motorjuk védelme és teljesítménye érdekében. Az innovatív dizájn, a tartós anyaghasználat és a könnyű telepíthetőség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék a motoros világ egyik kedvence legyen.

Fő tulajdonságok:

  • Megbízható és tartós kialakítás
  • Könnyű telepíthetőség
  • Három színváltozat: kék, narancssárga, fekete
  • Maximalizált láncfeszítés és láncvédő kar teljesítmény
  • Kompatibilis a KTM SX EXC Husqvarna TE FE TC FC Sherco 2004-2019 modellekkel

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezd az X-GRIP megerősített láncvezetőjét és javítsd motorod teljesítményét és megjelenését!

Cikkszám: 756295
Gyári cikkszám: XG-CHAINGUIDE
#Szín Fekete
#Szín Narancs
#Szín Kék
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges