PRO-CARBON RACING Yamaha Első Lánckerék Fedél - YZ125 1997-2004

Gyártó:
Cikkszám:
757762

33000.00004

25984.2520

33 000 Ft

Nettó: 25 984 Ft

PRO-CARBON RACING Yamaha Első Lánckerék Fedél - YZ125 1997-2004

Rendelhető
Rendelhető

A PRO-CARBON RACING Yamaha Első Lánckerék Fedél egyedülálló tervezési, minőségi és funkcionalitási szempontok szerint készült, kifejezetten a YZ125 1997-2004 modellekhez. Ez a fedél nem csak a motorkerékpár teljesítményét javítja, hanem rendkívüli védelmet is nyújt az első lánckerék számára.

Ez a csúcsminőségű fedél kifejezetten olyan motorosok igényeinek megfelelően készült, akik komolyan veszik a versenyzést és az utcai használatot egyaránt. A PRO-CARBON RACING híres a kiváló minőségű karbon alkatrészeiről, és ez a termék sem kivétel.

A PRO-CARBON RACING Yamaha Első Lánckerék Fedél a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

  • Kiváló minőségű anyagok: A fedél karbon szálas kompozitból készült, mely különösen tartós és könnyű. Ez az anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek és a fizikai igénybevételnek, ami biztosítja a hosszabb élettartamot.
  • Innovatív dizájn: Az aerodinamikus kialakítás és a precíz illesztések biztosítják, hogy a fedél tökéletesen illeszkedjen a YZ125 modellhez, megőrizve annak esztétikai és funkcionális jellemzőit.
  • Védelmi szempontok: A fedél megvédi a lánckereket az útfelületről származó szennyeződésektől, kőtől és más törmelékektől, ami hozzájárul a lánckerék sima működéséhez és hosszabb élettartamhoz.
  • Egyszerű telepítés: A fedél könnyen felszerelhető, nem szükséges hozzá speciális szerszám vagy szakértelem. Bármely motoros gyorsan és egyszerűen elvégezheti a telepítést.

Azok számára, akik a legjobb minőséget keresik, a PRO-CARBON RACING Yamaha Első Lánckerék Fedél kiváló választás. A versenypályán és az utcán egyaránt megállja a helyét, és biztosítja a szükséges védelmet és teljesítményt.

A webshopunkban megtalálható további motoralkatrészekkel és kiegészítőkkel együtt ez a termék nagyszerűen kiegészíti a kínálatot. Tekintse meg további motoralkatrészeinket és webshopunk kínálatát, ahol minden motoros megtalálja a számára megfelelő termékeket.

Ne habozzon, szerezze be a PRO-CARBON RACING Yamaha Első Lánckerék Fedél - YZ125 1997-2004 terméket, és növelje motorja teljesítményét és védelmét még ma!

Cikkszám: 757762
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges