PRO-CARBON RACING Suzuki Első Lánckerék Fedél - RMZ450 2005-19

Gyártó:
Cikkszám:
759900

33000.00004

25984.2520

33 000 Ft

Nettó: 25 984 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Első Lánckerék Fedél - RMZ450 2005-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Suzuki Első Lánckerék Fedél - RMZ450 2005-19

Válaszd a PRO-CARBON RACING kiváló minőségű első lánckerék fedelét, amely kifejezetten a Suzuki RMZ450 modellekhez készült, 2005 és 2019 közötti évjáratokhoz. Ez az innovatív termék tökéletes választás minden motocross és off-road rajongónak, aki megbízhatóságot és tartósságot keres a verseny vagy a kaland során.

A termék főbb jellemzői a következők:

  • Anyag: A PRO-CARBON RACING termékei híresek a kiváló minőségű szénszálas anyag felhasználásáról, amely könnyű, de rendkívül strapabíró védelmet biztosít a lánckerék és környezetének.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Suzuki RMZ450 modellekhez fejlesztették ki, hogy tökéletesen illeszkedjen a 2005-2019 közötti évjáratokhoz.
  • Design: Az elegáns és letisztult dizájn nemcsak esztétikus, de funkcionalitás szempontjából is előnyös. A szénszálas felépítés egyedi megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.
  • Tartósság: A szénszálas anyag ellenáll a fizikai behatásoknak és korróziónak, így hosszabb élettartamot garantál, még extrém körülmények között is.
  • Könnyű telepítés: A fedél telepítése egyszerű és gyors, anélkül, hogy különleges szerszámokra lenne szükség. Részletes útmutató segíti a pontos felszerelést.

Az első lánckerék fedél funkciói és előnyei:

  1. Védelem: A fedél hatékonyan védi a lánckereket a szennyeződésektől és a mechanikai sérülésektől, növelve a lánc és a fogaskerék élettartamát.
  2. Biztonság: Megakadályozza, hogy idegen tárgyak kerüljenek a lánckerék környezetébe, csökkentve a balesetek és károk kockázatát.
  3. Teljesítmény: Az aerodinamikailag kialakított fedél segíti a levegő áramlását, csökkentve a légellenállást és javítva a motor teljesítményét.

Ha valós idejű versenyelőnyt szeretnél, vagy csak biztosítani szeretnéd motorkerékpárod hosszabb élettartamát, akkor a PRO-CARBON RACING első lánckerék fedelére szükséged van. Szerezd be most, és tapasztald meg a valódi minőséget és megbízhatóságot!

Cikkszám: 759900
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges