PRO-CARBON RACING Suzuki Első Lánckerék Fedél - RMZ250 2004-19

Gyártó:
Cikkszám:
759899

33000.00004

25984.2520

33 000 Ft

Nettó: 25 984 Ft

PRO-CARBON RACING Suzuki Első Lánckerék Fedél - RMZ250 2004-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Suzuki Első Lánckerék Fedél - RMZ250 2004-19

A PRO-CARBON RACING Suzuki Első Lánckerék Fedél - RMZ250 2004-19 kifejezetten a motocross és enduro motorosok számára készült. Ez a prémium lánckerék fedél magas minőségű szénszálas anyagból készült, ami biztosítja a maximális tartósságot és ellenállóképességet. A terméket a PRO-CARBON RACING, a motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők vezető gyártója, fejlesztette ki és gyártotta, amely híres a kompromisszumok nélküli minőségről és a nagy teljesítményről.

A PRO-CARBON RACING lánckerék fedele tökéletesen illeszkedik a Suzuki RMZ250 modelléhez, amelyet 2004 és 2019 között gyártottak. Ez a kiegészítő könnyű telepítést biztosít és azonnali vizuális és funkcionális javulást eredményez a motorodon. A szénszálas konstrukció nem csak elegáns megjelenést nyújt, de a súlyt is csökkenti, ami különösen fontos a versenyhelyzetekben, ahol minden gramm számít.

Fő tulajdonságok:

  • Prémium minőség: Magas minőségű szénszálas anyagból készült, amely rendkívül ellenálló és tartós.
  • Könnyű súly: A szénszálas anyag használata miatt a fedél alig ad hozzá súlyt a motorhoz, amit a versenyzők különösen értékelnek.
  • Egyszerű telepítés: Tervezték a Suzuki RMZ250 modellhez, így a telepítést bárki könnyedén elvégezheti.
  • Stílusos megjelenés: Az elegáns és modern dizájn javítja a motor megjelenését és különbözteti meg azt a versenytársaktól.
  • Védelem és biztonság: Megóvja a lánckerék és a hajtáselemeket a külső behatásoktól, ami különösen fontos durva terepen való motorozás során.

A PRO-CARBON RACING Suzuki Első Lánckerék Fedél - RMZ250 2004-19 ideális választás mindazok számára, akik komolyan gondolják a versenyzést vagy egyszerűen csak szeretnék motorjukat a legjobb alkatrészekkel felszerelni. A szénszálas anyag tartóssága és könnyűsége kombinálva a precíz tervezéssel és innovatív dizájnnal, garantálja, hogy ez a lánckerék fedél hosszú távon is megbízható teljesítményt nyújt.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING márka elkötelezett a motoros közösség iránt, és átfogó tapasztalatukkal és technikai szakértelmükkel magas színvonalú termékeket biztosítanak. Minden egyes alkatrészt gondosan terveznek és tesztelnek, hogy megfeleljenek a legszigorúbb szabványoknak és elvárásoknak. Ha valóban megbízható és kiváló teljesítményű motoralkatrészeket keresel, a PRO-CARBON RACING márkanévre mindig számíthatsz.

Ne habozz, és szerezd be ezt a kiváló minőségű első lánckerék fedélt, hogy motorod a legjobb formáját hozhassa!

Cikkszám: 759899
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges