PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezető - KX / KXF 125 to 450 2009-19

Gyártó:
Cikkszám:
759532

47199.999961

37165.3543

47 200 Ft

Nettó: 37 165 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezető - KX / KXF 125 to 450 2009-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezető - KX / KXF 125 to 450 2009-19

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezető egy prémium kategóriás motoralkatrész, amelyet kifejezetten a következő motorokhoz terveztek: KX / KXF 125-től 450-ig, gyártási évek: 2009-2019. Ez a láncvezető a legmagasabb színvonalú anyagokból készült, és kiváló védelmet nyújt a láncnak, meghosszabbítva annak élettartamát.

Kiemelkedő tulajdonságok

  • Prémium minőség: A PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezető karbon anyagból készül, amely rendkívül könnyű és erős, így biztosítva a maximális teljesítményt és tartósságot.
  • Speciális dizájn: Az egyedi kialakítás lehetővé teszi a lánc sima futását és csökkenti a súrlódást, ezzel növelve a motor hatékonyságát.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű és gyors telepítés nem igényel különösebb szaktudást, így időt és energiát takaríthat meg.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a Kawasaki KX és KXF modellekhez (125-450, 2009-2019) lett tervezve, ami garantálja a tökéletes illeszkedést.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING láncvezetőt?

A motorosok számára a megbízhatóság és a hosszú élettartam kiemelten fontos szempontok. A karbon anyag felhasználásával készült láncvezetők egyedülállóan ellenállóak a kopással és a sérülésekkel szemben. Emellett a PRO-CARBON RACING termékek gyártása során szigorú minőségellenőrzési eljárásokat alkalmaznak, hogy minden egyes darab megfeleljen a legmagasabb szabványoknak.

Hogyan gondoskodjunk a láncvezetőről?

A megfelelő karbantartás elengedhetetlen ahhoz, hogy láncvezetője hosszú ideig szolgálhassa Önt. Rendszeresen ellenőrizze a láncvezető állapotát, és szükség esetén tisztítsa meg a lerakódásoktól. Ügyeljen arra, hogy a láncot mindig megfelelően feszítse, és használjon megfelelő kenőanyagot.

Vásárlói vélemények

Motoros partnereink rendkívül elégedettek a PRO-CARBON RACING Kawasaki láncvezető teljesítményével. A visszajelzések alapján a termék nemcsak megbízható, hanem valóban növeli a motor hatékonyságát és élettartamát. Mind a profik, mind az amatőrök szívesen ajánlják ezt a terméket.

Rendeljen most!

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a PRO-CARBON RACING láncvezető előnyeit, ne habozzon! Rendelje meg most, és élvezze a gyors szállítást és kiváló ügyfélszolgálatunkat. Motoralkatrészeink között garantáltan megtalálja a legmegfelelőbbet az Ön igényeinek.

Cikkszám: 759532
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges