PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezető - KX 65

Gyártó:
Cikkszám:
759533

37700.000038

29685.0394

37 700 Ft

Nettó: 29 685 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezető - KX 65

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezető - KX 65

Üdvözlünk a webshopunkban, ahol prémium minőségű motoralkatrészeket és kiegészítőket találhatsz. Bemutatjuk az egyik kiemelt termékünket, a PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezetőt, amely kifejezetten a KX 65 modellhez lett tervezve. Ez a láncvezető nem csak a motor teljesítményének optimalizálását szolgálja, hanem a hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot is garantálja.

Kiemelkedő Jellemzők:

  • Prémium Anyaghasználat: A PRO-CARBON RACING láncvezetője magas minőségű karbon anyagból készül, amely egyszerre könnyű és rendkívül tartós.
  • Kiváló Illeszkedés: Kifejezetten a Kawasaki KX 65 modellhez tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és stabilitást.
  • Könnyű Telepítés: Egyszerűen és gyorsan telepíthető, minimalizálva az állásidőt és lehetővé téve, hogy gyorsabban visszatérjen a pályára.
  • Tartós Védelem: A minőségi karbon anyag védelmet nyújt a lánc és a motorkomponensek számára a sérülésekkel szemben.
  • Verseny Képesség: Ideális választás mind a hobbi, mind a professzionális versenyzők számára.

Miért válassza a PRO-CARBON RACING termékeit?

A PRO-CARBON RACING márka híres a megbízhatóságáról és a kiváló minőségről. Ha a KX 65 motorjával versenyzel, vagy csak szeretnéd optimalizálni a teljesítményét, ez a láncvezető tökéletes választás. A karbon anyag nem csak strapabíró, de hozzájárul a motor súlyának csökkentéséhez is, amely kulcsfontosságú lehet a versenyeken.

A láncvezető szerepe kulcsfontosságú a motorlánc helyes vezetésében, így minimalizálva a lánc elcsúszásának vagy leesésének lehetőségét. Ez különösen fontos a terepmotorozás és a versenyzés során, ahol egy ilyen probléma komoly következményekkel járhat.

Szállítás és Garancia:

Webshopunkban minden termékünkre 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk, hogy vásárlóink biztosak lehessenek a döntésükben. A PRO-CARBON RACING Kawasaki láncvezető gyors szállítással érkezik, így rövid időn belül élvezheted a kiváló minőség nyújtotta előnyöket.

Telepítési Útmutató:

A telepítés egyszerű lépéseit a mellékelt használati útmutatóban találod. Ha bármilyen kérdésed merül fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre.

Válassza a legjobbat motorjához, válassza a PRO-CARBON RACING Kawasaki Láncvezetőt!

Rendelje meg most, és tapasztalja meg a különbséget!

Cikkszám: 759533
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges