PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckeréktakaró - KX250F 2017-19

Gyártó:
Cikkszám:
759645

33000.00004

25984.2520

33 000 Ft

Nettó: 25 984 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckeréktakaró - KX250F 2017-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckeréktakaró - KX250F 2017-19

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Láncok, láncvezetők, lánckerekek > Láncvezető

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckeréktakaró egy kiváló minőségű, versenykörülmények között is tesztelt és bizonyított motoralkatrész, melyet kifejezetten a Kawasaki KX250F 2017-19 modellek számára terveztek. Ez a lánckeréktakaró nem csupán kivételes védelmet biztosít, de stílusos kiegészítője is lehet motorodnak, emelve annak megjelenését is.

1. Kiváló minőség és tartósság
A PRO-CARBON RACING termékei a legmagasabb minőségű karbonból készülnek, amely kiemelkedő tartósságot és ellenállóságot kínál. A speciális szénszálas összetételnek köszönhetően a termék könnyű, mégis rendkívül erős.

2. Maximális védelem
Ez a lánckeréktakaró úgy lett kialakítva, hogy maximálisan védje az első lánckeréket a külső hatásoktól, mint például kosz, sár és törmelék. Így jelentősen növeli a lánckerék élettartamát és csökkenti a karbantartási igényt.

3. Könnyű telepítés
A telepítés egyszerű és gyors, minden szükséges rögzítőelem mellékelve van a csomagban. A pontos illeszkedés érdekében a tartozékot kifejezetten a KX250F 2017-19 modellek számára tervezték, így tökéletesen passzol.

4. Professzionális kialakítás
A PRO-CARBON RACING termékek univerzális design és a legmagasabb szintű precizitás mellett készülnek, így biztos lehetsz benne, hogy minden darab tökéletesen megfelel az előírásoknak. A lánckeréktakaró minimalista, mégis elegáns megjelenése minden motor rajongót el fog kápráztatni.

5. Versenykörülmények közt tesztelve
Ez a termék versenykörülmények között is kiválóan teljesít, így biztos lehet benne, hogy a legkeményebb körülmények közt is megállja a helyét. A profi motorosok igényei szerint tervezett és tesztelt alkatrész, ami a legextrémebb helyzetekben is megbízható.

Összességében a PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckeréktakaró - KX250F 2017-19 egy nélkülözhetetlen kiegészítő minden Kawasaki KX250F tulajdonos számára, aki szeretne maximális védelmet és stílusos megjelenést biztosítani motorkerékpárjának. A prémium minőség és a hosszú élettartam garantált! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus motoralkatrészt, hogy motorod mindig csúcsformában legyen!

Cikkszám: 759645
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges