PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckerék Fedél - KX250F 2004-12

Gyártó:
Cikkszám:
759643

33000.00004

25984.2520

33 000 Ft

Nettó: 25 984 Ft

PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckerék Fedél - KX250F 2004-12

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckerék Fedél - KX250F 2004-12

Legyen szó profi versenyzőkről vagy lelkes amatőrökről, mindenkinek szüksége van megbízható és magas minőségű alkatrészekre motorjához. A PRO-CARBON RACING Kawasaki Első Lánckerék Fedél kifejezetten a Kawasaki KX250F (2004-2012) modellhez lett tervezve, biztosítva a tökéletes illeszkedést és kivételes teljesítményt.

Ez a lánckerék fedél a legmagasabb minőségű karbon anyagokból készült, amely nemcsak kiváló tartósságot és ellenállóságot biztosít, de könnyűsúlyú is, így nem növeli a motor súlyát és nem befolyásolja a meneteljesítményt. Az aerodinamikai tervezés csökkenti a légellenállást és javítja a motor összteljesítményét.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló Minőség: Kézzel készült karbon kompozit anyagokból, amelyek rendkívüli tartósságot és védelmet nyújtanak.
  • Könnyű Súly: A könnyű karbon anyagok használatával nem növeli meg a motor súlyát.
  • Pontos Illeszkedés: Kifejezetten a Kawasaki KX250F (2004-2012) modellhez tervezve.
  • Esztétikai Javulás: Modern és mutatós dizájn, amely kiemeli a motor megjelenését.
  • Könnyű Telepítés: Az egyszerű és gyors telepítési folyamatnak köszönhetően nem szükséges szakértelem a felszereléséhez.
  • Védelmi Funkciók: Megvédi a lánckeréket a szennyeződésektől, sártól és egyéb külső behatásoktól.

Miért Válassza a PRO-CARBON RACING Termékeit?

A PRO-CARBON RACING egy ismert és elismert márka a motoralkatrészek piacán, amely folyamatosan újít és a legjobb anyagokat használja fel termékei gyártásához. Kiemelten figyelnek a részletekre és a minőségre, így biztos lehet benne, hogy a legjobb terméket kapja motorjához.

A Kawasaki KX250F egy ikonikus modell a motocross világában, és a PRO-CARBON RACING lánckerék fedele segít abban, hogy ez a motor mindig a legjobb formájában teljesítsen.

Válassza a PRO-CARBON RACING termékeit, és élvezze a megbízhatóságot, a teljesítményt és a stílust egyetlen csomagban. A tapasztalt mérnöki csapat folyamatosan azon dolgozik, hogy a legmodernebb technológiákat alkalmazza, így Ön mindig biztos lehet abban, hogy a legfejlettebb alkatrészeket kapja meg.

Cikkszám: 759643
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges