PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CRF 150 2006-19

Gyártó:
Cikkszám:
758336

37700.000038

29685.0394

37 700 Ft

Nettó: 29 685 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CRF 150 2006-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CRF 150 2006-19

Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING által készített, kifejezetten a Honda CRF 150 (2006-2019) modellekhez tervezett láncvezetőt. Ez a termék a motoralkatrészek kategóriájának élvonalába tartozik, kiemelkedő minőséget és megbízhatóságot kínálva mind a profi, mind az amatőr motorosok számára.

Kiemelkedő minőség és tartósság

A láncvezető fejlett szénszálas technológiával készült, amely könnyű, mégis erős anyagot biztosít. Ezáltal a PRO-CARBON RACING láncvezető jelentős előnyöket kínál:

  • Könnyű súly: A szénszálas anyagok alkalmazása drasztikusan csökkenti a súlyt, amely azonnal észrevehető a motor teljesítményében.
  • Kivételes szilárdság: A szénszálas szerkezet rendkívüli tartósságot biztosít, amely ellenáll a mindennapi használat során felmerülő erőhatásoknak és kopásoknak.
  • Korrózióállóság: A szénszál természetesen ellenáll a korróziónak és az időjárási viszontagságoknak, így hosszú időn keresztül biztosítja a lánc optimális vezetését.

Precíz illeszkedés és könnyű telepítés

A PRO-CARBON RACING láncvezető pontosan illeszkedik a Honda CRF 150 modellekre, amelyek 2006 és 2019 között készültek. Az előre elkészített furatok és rögzítési pontok révén a telepítés gyors és egyszerű. Nem szükséges speciális szerszám vagy szakértelem, ami különösen előnyös azok számára, akik maguk szeretnék karbantartani motorjukat.

Optimális teljesítmény a versenypályán és azon kívül

Ez a láncvezető nemcsak a hétköznapi motorozás során bizonyítja kiváló tulajdonságait, hanem a versenyeken is. A könnyebb súly és a fokozott tartósság révén a PRO-CARBON RACING láncvezető jelentős előnyt biztosít a motorosok számára, legyen szó szoros kanyarokról vagy gyors egyenes szakaszokról.

Esztétikus megjelenés

A láncvezető nemcsak funkcionális, hanem esztétikailag is megnyerő. A szénszálas anyag természetes textúrája és fekete színe elegáns megjelenést kölcsönöz a motor számára. Ezáltal megújulhat a motorod megjelenése, miközben technikailag is előrébb lépsz.

Vásárlói elégedettség

A PRO-CARBON RACING neve egyet jelent a megbízhatósággal és a kiváló minőséggel. Azok a motorosok, akik már használták ezt a terméket, dicsérik annak teljesítményét és tartósságát, valamint az egyszerű telepítést és az esztétikus megjelenést.

Ha minőségi motoralkatrészt keresel, amely segít a legjobb teljesítményt nyújtani bármilyen körülmények között, a PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CRF 150 2006-19 a tökéletes választás.

Cikkszám: 758336
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges