PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CR85

Gyártó:
Cikkszám:
758335

37700.000038

29685.0394

37 700 Ft

Nettó: 29 685 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CR85

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CR85

Készült azok számára, akik komolyan veszik a motorozást, a PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CR85 a tökéletes választás minden motorosnak, aki hajlandó felfedezni az extrém teljesítményt és a kiemelkedő tartósságot. Ennek a prémium minőségű láncvezetőnek az a küldetése, hogy minden körülmények között megakadályozza a lánc leesését vagy szakszerűtlen működését.

A láncvezető különösen a CR85 modellhez készült, és kizárólag a PRO-CARBON RACING termékeinek egyik kiváló képviselője. A gyártó híres arról, hogy termékei megbízhatóak, tartósak és képesek kielégíteni az extrém motoros körülményeket. A magas szintű minőség és funkcionalitás a PRO-CARBON RACING neve alatt garantált.

Prémium Anyaghasználat és Kialakítás

A PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CR85 az anyaghasználat és tervezés szempontjából is kiemelkedő. A karbon anyagok használata nemcsak, hogy könnyűvé teszi a szerkezetet, hanem jelentősen növeli az ellenállóképességet is. A speciális műanyag bevonat pedig biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A láncvezető dinamikus és áramvonalas kialakítása hozzájárul a motor aerodinamikájához, további előnyhöz juttatva a motorosokat a versenypályán.

Könnyű Telepítés és Karbantartás

A termék telepítése rendkívül egyszerű, és az összes szükséges szerelési útmutató a csomagolásban található. A telepítés nem igényel különleges szerszámokat, így még a kevésbé tapasztalt motorosok is könnyedén felszerelhetik saját kezükkel. A láncvezető karbantartása is könnyen elvégezhető, mivel a karbon anyagok kevés gondozást igényelnek.

Biztonság és Stabilitás

A PRO-CARBON RACING láncvezetők fő célja a biztonság és stabilitás növelése motorozás közben. Kialakításuk garantálja, hogy a lánc mindig a helyén marad, még a legkeményebb terepviszonyok között is. Ez különösen fontos azok számára, akik rendszeresen részt vesznek versenyeken vagy extrém motoros túrákon.

Versenyképesség a Piacon

A PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CR85 különösen versenyképes áron érhető el webshopunkban. A kiváló minőség és elérhető ár kombinációja teszi ezt a terméket a piac egyik legjobb választásává. Ne maradjon le a lehetőségről, hogy a legjobb minőségű láncvezetőt vásárolja meg.

Összegezve, a PRO-CARBON RACING Honda Láncvezető - CR85 tökéletes választás minden motoros számára, aki a megbízhatóságot, tartósságot és kiváló teljesítményt keresi egy termékben. A PRO-CARBON RACING által nyújtott minőség és innováció garantáltan kielégíti a legmagasabb elvárásokat is.

Cikkszám: 758335
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges