PRO-CARBON RACING Honda Első Lánckerék Fedél - All CRF 2002-19

Gyártó:
Cikkszám:
758511

33000.00004

25984.2520

33 000 Ft

Nettó: 25 984 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Első Lánckerék Fedél - All CRF 2002-19

Rendelhető
Rendelhető

PRO-CARBON RACING Honda Első Lánckerék Fedél - All CRF 2002-19

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Láncok, láncvezetők, lánckerekek > Láncvezető

Gyártó: PRO-CARBON RACING

A minőségi motoralkatrészek biztosítják a biztonságos és élvezetes motorozást, ezért a PRO-CARBON RACING Honda Első Lánckerék Fedél - All CRF 2002-19 tökéletes választás minden Honda CRF motor tulajdonosának. Ez a sprocket cover prémium minőségű anyagokból készül, és kiváló védelmet nyújt a lánckeréknek, valamint megakadályozza a szennyeződések és a törmelék bejutását, amelyek károsíthatják a láncot és a lánckereket.

Prémium Anyagok és Tartósság

A PRO-CARBON RACING lánckerék fedél kiváló minőségű szénszálas anyagból készül, amely könnyű, de rendkívül tartós és ellenálló. A szénszálas szerkezet biztosítja a maximális szilárdságot és védi a lánckereket a külső behatásoktól. Ezzel a fedéllel motorod optimalizált védelemben részesül, amitől hosszabb élettartamot és jobb teljesítményt érhet el.

Ergonomikus és Stílusos Design

A PRO-CARBON RACING nagy hangsúlyt fektet a termékek megjelenésére, így ez a lánckerék fedél is egyedi és sportos dizájnnal rendelkezik. A letisztult, modern vonalak és a szénszálas textúra hozzájárulnak a motor esztétikai megjelenéséhez, és igazán különleges külsőt kölcsönöznek neki. A kiváló illeszkedés révén a PRO-CARBON RACING lánckerék fedél tökéletesen integrálódik a motor szerkezetébe.

Egyszerű Telepítés és Karbantartás

A lánckerék fedél telepítése rendkívül egyszerű, így nem kell aggódnia a bonyolult szerelési lépések miatt. Az előre kialakított szerelési pontoknak köszönhetően gyorsan és könnyedén felszerelheti, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre. A karbantartása szintén egyszerű, így motorja mindig a legjobb állapotban maradhat.

Kompatibilitás

A PRO-CARBON RACING Honda Első Lánckerék Fedél kifejezetten a 2002 és 2019 közötti Honda CRF modellekhez készült. Ez a specifikáció biztosítja, hogy minden alkatrész tökéletesen illeszkedjen és optimalizálva legyen a megfelelő motorhoz. A fedél mind a 250cc, mind a 450cc motorokhoz kompatibilis, így bármelyik modellel is rendelkezel, biztosan megtalálod a megfelelő illeszkedést.

Biztonság és Védelem

A motor lánckerékének megfelelő védelme rendkívül fontos a biztonság szempontjából. A PRO-CARBON RACING lánckerék fedél megakadályozza a szennyeződések és törmelék felhalmozódását, amelyek problémákat okozhatnak a lánckerekek és a lánc működésében. Ezáltal hosszabb élettartamot és stabilabb teljesítményt garantál.

Összefoglalva, a PRO-CARBON RACING Honda Első Lánckerék Fedél tökéletes választás, ha prémium minőségű, tartós és stílusos védőelemet keresel a motorodhoz. Válaszd a PRO-CARBON RACING termékeit, és élvezd a gondtalan motorozás élményét.

Cikkszám: 758511
Gyári cikkszám:
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges