PRO-CARBON RACING Honda Első Fogaskerék Borító - CR125 2002-08

Gyártó:
Cikkszám:
758512

32199.999989

25354.3307

32 200 Ft

Nettó: 25 354 Ft

PRO-CARBON RACING Honda Első Fogaskerék Borító - CR125 2002-08

Rendelhető
Rendelhető

Bemutatjuk a PRO-CARBON RACING Honda Első Fogaskerék Borítót, amely kifejezetten a CR125 2002-08 modellhez lett tervezve. Ez a prémium alkatrész a PRO-CARBON RACING műhelyéből került ki, amely híres a magas minőségű motoralkatrészek gyártásáról. Ha professzionális motorversenyző vagy egyszerűen csak egy lelkes hobbi motoros vagy, ez a fogaskerék borító biztosan megfelel majd az elvárásaidnak.

Kiváló Minőség

A PRO-CARBON RACING első fogaskerék borítója kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül. Az ultra-könnyű és erős karbon anyag biztosítja, hogy a borító ne csak strapabíró, hanem rendkívül könnyű is legyen. Ez különösen előnyös versenyhelyzetekben, ahol minden gramm számít.

Védelem és Biztonság

A fogaskerék borító fő funkciója, hogy maximális védelmet nyújtson a lánc és a fogaskerék számára a fizikai sérülésektől, szennyeződésektől és a külső behatásoktól. Ezzel jelentősen meghosszabbítja a lánc és a fogaskerék élettartamát, csökkentve a karbantartási költségeket. A borító kialakítása emellett megakadályozza a szennyeződések bejutását a lánchoz, ezzel is növelve annak élettartamát és megbízhatóságát.

Innovatív Design

A PRO-CARBON RACING által alkalmazott innovatív design nemcsak esztétikailag vonzó, hanem funkcionálisan is tökéletesen megfelel a modern versenykövetelményeknek. Az aerodinamikus kialakítás csökkenti a légellenállást, így növelve a motor teljesítményét.

Egyszerű Szerelés

A telepítés gyors és egyszerű, köszönhetően a pontos tervezésnek és a mellékelt útmutatónak. Minden szükséges szerelési elem és utasítás megtalálható a csomagban, így akár otthon is könnyedén felszerelheted.

Kompatibilitás

A borító kifejezetten a Honda CR125 2002-08 modellhez lett tervezve, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen illeszkedik a motorodra. Az OEM szabványoknak megfelelő kialakítás garantálja, hogy a borító minden szempontból megfelel az eredeti gyári alkatrészek minőségének.

Gyártói Garancia

A PRO-CARBON RACING híres a megbízhatóságáról és az ügyfélbarát garanciális szolgáltatásairól. A borító vásárlásával biztosítva van a gyártói garancia, amely lefedi az esetleges gyártási hibákat és problémákat.

Továbbá, ha kérdéseid merülnének fel vagy segítségre lenne szükséged, a PRO-CARBON RACING tapasztalt ügyfélszolgálati csapata mindig rendelkezésedre áll, hogy választ adjon a felmerülő kérdésekre és segítsen a problémák megoldásában.

Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget és frissítsd Honda CR125 motorodat a PRO-CARBON RACING első fogaskerék borítójával, hogy élvezhesd annak minden előnyét!

Állapot Új
Márka Honda
Raktárkészlet Rendelhető

Márka, típus Évjárat
Honda CR125 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges