RENTHAL Hátsó Lánckerék 520 48T OR UL SC 224U-520-48GPOR

Gyártó:
Cikkszám:
983388
Gyári cikkszám:
224U-520-48GPOR

30999.999976

24409.4488

31 000 Ft

Nettó: 24 409 Ft

RENTHAL Hátsó Lánckerék 520 48T OR UL SC 224U-520-48GPOR

  • Narancs
Érdeklődjön
Rendelhető

RENTHAL Hátsó Lánckerék 520 48T OR UL SC 224U-520-48GPOR - professzionális minőségű lánckerék a motoralkatrész szakwebshopunkból, ahol kizárólag prémium termékeket kínálunk szenvedélyes motorosok számára. A Renthal márka neve már régen egyet jelent a megbízhatósággal és a kiemelkedő teljesítménnyel, így ez a lánckerék sem kivétel.

Termékjellemzők:

  • Anyaga: Magas minőségű alumínium, amely könnyű, mégis kiemelkedően tartós.
  • Fogszám: 48 fog, amely tökéletes választás azoknak, akik stabil és erős lánchajtást keresnek.
  • Fogprofil: Optimalizált profil a hosszan tartó teljesítmény érdekében.
  • Szíjméret: 520-as méret, amely kompatibilis a legtöbb modern motorral.
  • Szín: Ezüst/Arany, amely elegánsan harmonizál a motor színével és megjelenésével.
  • Gyártó: RENTHAL, amely a motorozás világában jól ismert és elismert márka.
  • Referencia szám: 224U-520-48GPOR

A Renthal hátsó lánckerék kiváló választás mind a profi, mind az amatőr motorosok számára. A lánckerék precíziós kialakítása biztosítja, hogy minden egyes fog tökéletesen illeszkedjen a lánchoz, csökkentve ezáltal a kopást és a karbantartási igényt. Az alumínium anyaghasználat révén a lánckerék jelentősen könnyebb, mint az acél verziók, így hozzájárul a motor teljesítményének és gyorsulásának javításához.

Használat és Karbantartás

A lánckerék felszerelése egyszerű és gyors, köszönhetően a pontos méretezésnek és a precíziós gyártásnak. A termék hosszú élettartamát rendszeres karbantartással maximalizálhatja. Javasoljuk, hogy minden motorozás előtt ellenőrizze a lánc feszességét és állapotát, valamint rendszeresen kenje a láncot az optimális teljesítmény érdekében.

A RENTHAL Márkáról

A Renthal egy brit cég, amely több évtizede fejleszti és gyártja a legmagasabb minőségű motoralkatrészeket. A cég fő célja, hogy a motorosok számára kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtson, legyen szó akár versenyről, akár mindennapi használatról. A Renthal termékei a világ legkeményebb versenyein is bizonyítottak már, így bizton állíthatjuk, hogy választásával nem csupán egy terméket, hanem egy életérzést is kap.

Fedezze fel kiemelkedő kínálatunkat a motoralkatrész webshop kategóriában, és találja meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő termékeket. Kínálatunkban a Renthal lánckerekeken túl, láncokat, láncvezetőket és egyéb motoralkatrészeket is megtalál. Látogassa meg weboldalunkat, és rendeljen kényelmesen otthonról!

#Szín Narancs
Állapot Új
Fogszám 48
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges