MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 52 FOG / 520 LÉPTÉK / FEKETE / ACÉL 1210-897-52-STL

Gyártó:
Cikkszám:
862836
Gyári cikkszám:
1210-897-52-STL

13200.000016

10393.7008

13 200 Ft

Nettó: 10 394 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 52 FOG / 520 LÉPTÉK / FEKETE / ACÉL 1210-897-52-STL

Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK

Részletek:

  • Fogak száma: 52 fog
  • Lánc lépték: 520
  • Szín: Fekete
  • Anyag: Acél
  • Termékkód: 1210-897-52-STL

Leírás:

Bemutatjuk a MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK új terméket, amelyet kifejezetten a motorkerékpár szerelmeseinek terveztek. Ez a lánckerék kiváló minőségű acél anyagból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális tartósságot. Az acél anyag előnye, hogy ellenáll a nagy terheléseknek és biztosítja a lánckerék optimális teljesítményét még nehéz körülmények között is.

A 52 fogú kialakítás biztosítja a motor ideális teljesítményét, így a motorkerékpárosok élvezhetik a sima és zavartalan utazást. Az 520-as lépték pedig tökéletes kompatibilitást nyújt számos különböző lánctípussal és motorral.

A fekete szín garantálja a stílusos megjelenést, amely tökéletesen illeszkedik a motorkerékpár esztétikájához. Ez a lánckerék nem csupán funkcionális, hanem esztétikai szempontból is kiemelkedő választás. A lenyűgöző dizájn biztosítja, hogy a motorod kitűnjön a tömegből.

A MOOSE RACING egy megbízható márka, amely elismertséget szerzett a motoralkatrészek piacán. A termékeik világszerte ismertek a precizitásukkal, tartósságukkal és megbízhatóságukkal. A HARD-PARTS sorozat előnye, hogy a legmagasabb szabványok szerint készült, így biztos lehetsz benne, hogy a termék meg fog felelni a várakozásaidnak.

Ha komolyan gondolod a motorkerékpározást és a teljesítmény növelését, a MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK a tökéletes választás. Felkészítve bármilyen körülményekre, ez a lánckerék garantáltan növeli a motorod hatékonyságát és tartósságát.

Telepítése könnyű és gyors, így hamar visszatérhetsz a pályára vagy az útra. Ne hagyd ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy fejleszd a motorodat és élvezd a kiváló minőség előnyeit.

Rendeld meg most a MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK-et, érezd a különbséget, amelyet egy prémium minőségű lánckerék nyújthat. Javítsd a motorod teljesítményét és éld át a sima, zökkenőmentes motorozás örömét minden egyes utazás során.

Állapot Új
Fogszám 52
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges
Mások még ezeket a termékeket vásárolták