MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 52 FOG / 520 LÉPCSŐ / FEKETE/NATÚR / ALUMÍNIUM/ACÉL 1210-897-52-10X

Gyártó:
Cikkszám:
921275
Gyári cikkszám:
1210-897-52-10X

29299.999947

23070.8661

29 300 Ft

Nettó: 23 071 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 52 FOG / 520 LÉPCSŐ / FEKETE/NATÚR / ALUMÍNIUM/ACÉL 1210-897-52-10X

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 52 FOG / 520 LÉPCSŐ / FEKETE/NATÚR / ALUMÍNIUM/ACÉL 1210-897-52-10X

A MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK egy kiváló minőségű motoralkatrész, amely kifejezetten a motorkerékpár szerelmeseinek készült. Ez a lánckerék 52 foggal rendelkezik, és 520-as lánchoz illeszkedik, ami tökéletes választássá teszi mind a közúti, mind a terepmotoros használatra.

Fő jellemzők:

  • Anyag: Az alumínium és acél kombinációja nemcsak könnyűséget, hanem hosszú élettartamot is biztosít.
  • 52 fog: A megfelelő fogszám biztosítja a hatékony hajtást és a kiegyensúlyozott teljesítményt.
  • 520 lépcső: A 520-as lépcső tökéletesen illeszkedik a legnépszerűbb láncokhoz, biztosítva a sokoldalúságot és a széleskörű kompatibilitást.
  • Változatos színkombinációk: A fekete/természetes színkombináció elegáns megjelenést kölcsönöz a motorkerékpárnak.
  • Gyártó: A híres MOOSE márka, amely garantálja a szigorú minőségellenőrzést és a kiváló teljesítményt.

Ez a lánckerék kiváló választás azok számára, akik komolyan veszik a motorkerékpárjuk teljesítményét és megjelenését. Az anyagok kombinációja, amely a lánckereket alkotja, garantálja, hogy az eszköz nemcsak könnyű, hanem rendkívül tartós is lesz, ellenállva a legnehezebb körülményeknek is.

A MOOSE RACING által tervezett lánckerék a precizitás és a robusztusság szinonimájaként funkcionál. A szigorú gyártási folyamatok és az innovatív dizájn lehetővé teszik, hogy a termék magas színvonalú és megbízható teljesítményt nyújtson minden körülmények között.

Miért válassza a MOOSE RACING hátsó lánckerekét?

Azok a motorosok, akik a legjobb minőséget és megbízhatóságot keresik, nem hibázhatnak ezzel a választással. A MOOSE RACING márka régóta ismert a motocross, enduro és utcai motorosok közösségében. A termékeik nem csak a versenyeken, de a mindennapi használat során is bizonyították kiválóságukat.

A MOOSE RACING lánckerekek fejlett technológiával készülnek, így kiválóan ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek. Az alumínium/ acél kombinációja pedig biztosítja, hogy a termék könnyű, de mégis erős és tartós maradjon.

Összegzés:

Ha megbízható, tartós és kiváló minőségű hátsó lánckereket keres, a MOOSE RACING HARD-PARTS hátsó lánckerék a legjobb választás. Az egyedi dizájn, a kiváló anyaghasználat és a megbízható teljesítmény mind hozzájárulnak ahhoz, hogy motorja mindig a lehető legjobb formáját hozza.

Állapot Új
Fogszám 52
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges