MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK 50 FOG ALUMÍNIUM FEKETE 1211-210-50-10

Gyártó:
Cikkszám:
894340
Gyári cikkszám:
1211-210-50-10

18999.999973

14960.6299

19 000 Ft

Nettó: 14 961 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK 50 FOG ALUMÍNIUM FEKETE 1211-210-50-10

Rendelhető
Rendelhető

A MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK 50 FOG ALUMÍNIUM FEKETE 1211-210-50-10 kiváló minőségű, tartós alumíniumból készült alkatrész, amely kifejezetten azon motorosok számára készült, akik a legmagasabb szinten szeretnék élvezni a motorozást. Ez a különleges lánckerék a megbízhatóságot és a teljesítményt ötvözi, és ideális választás mind off-road, mind utcai motorozáshoz.

A MOOSE Racing egy jól ismert és népszerű márka a motoros alkatrészek piacán, amely a minőség és a megbízhatóság szinonimája. Az alumínium felépítésnek köszönhetően a lánckerék rendkívül könnyű, mégis erős és tartós, így hozzájárul a motor teljesítményéhez és az üzemanyag-fogyasztás optimalizálásához.

Az 50 fogú kialakítás lehetővé teszi a motor optimális sebességének és teljesítményének beállítását, biztosítva ezzel a maximális hatékonyságot és élményt minden motorozás során. A fekete szín nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem ellenáll az oxidációnak és a korróziónak is, ezáltal hosszan tartó megjelenést és funkcionalitást nyújt.

Termékjellemzők:

  • 50 fogú alumínium hátsó lánckerék
  • Könnyű és tartós konstrukció
  • Fekete szín, amely ellenáll az oxidációnak és a korróziónak
  • Kiváló márka: MOOSE Racing
  • Kifejezetten motorkerékpárokhoz tervezve
  • Ideális off-road és utcai használatra egyaránt

A MOOSE RACING HARD-PARTS hátsó lánckerék előnyei:

Ez a lánckerék nemcsak esztétikus, de kimagasló teljesítményt is nyújt. Az alumínium anyaghasználat révén könnyű súlya hozzájárul a motorozási élmény javításához, mivel kevesebb súlyt kell a motornak mozgatnia. Az 50 fogú kialakítás pedig lehetővé teszi a precíz sebességváltást és az erőátvitelt, így biztosítva azt, hogy minden egyes kilométer élvezetes és hatékony legyen.

A hihetetlen tartósság azt jelenti, hogy ritkábban kell cserélni a lánckereket, ami hosszú távon költséghatékony megoldást jelent. A fekete színű bevonat pedig nemcsak vizuálisan vonzó, hanem védi is a lánckereket az időjárás káros hatásaitól, így garantálva a hosszabb élettartamot.

A motoralkatrészek piacán kiemelkedő MOOSE Racing garanciát vállal arra, hogy termékeik megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, ezzel biztosítva, hogy vásárlóink mindig elégedettek legyenek. Az HÁTSÓ LÁNCKERÉK 50 FOG ALUMÍNIUM FEKETE 1211-210-50-10 nem kivétel, és büszkén állíthatjuk, hogy ez az alkatrész hű marad a márka hírnevéhez.

Összegzésképpen, ha minőségi, tartós és esztétikus hátsó lánckereket keresel, a MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK 50 FOG ALUMÍNIUM FEKETE 1211-210-50-10 a tökéletes választás. Ne habozz, rendeld meg most, és tapasztald meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges