MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 49 FOG / 520 OSZTÁS / FEKETE / ACÉL 1210-895-49-STL

Gyártó:
Cikkszám:
869987
Gyári cikkszám:
1210-895-49-STL

13200.000016

10393.7008

13 200 Ft

Nettó: 10 394 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 49 FOG / 520 OSZTÁS / FEKETE / ACÉL 1210-895-49-STL

Érdeklődjön
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 49 FOG / 520 OSZTÁS / FEKETE / ACÉL 1210-895-49-STL

Térjen ki a maximális teljesítmény potenciál felé a Moose Racing Hard-Parts hátsó lánckerékkel!

Termékjellemzők

  • Fogszám: 49
  • Osztás: 520
  • Szín: Fekete
  • Anyag: Acél
  • Gyártó: Moose

Részletes Leírás

Ez a prémium minőségű Moose Racing Hard-Parts hátsó lánckerék tökéletes választás minden motoros számára, aki megbízható és tartós alkatrészt keres. A 49 fogú kialakítás ideális a különböző motor modellek teljesítményének optimalizálására, biztosítva a kiváló erőátvitelt és a hosszú élettartamot. Az 520-as osztás pontosan illeszkedik a legtöbb lánchoz, így könnyedén integrálható a meglévő hajtáslánc rendszerébe.

Fekete acél kivitel - A lánckerék szilárd acélból készült, amely ellenáll a kopásnak és a káros környezeti hatásoknak. A fekete bevonat nemcsak elegáns megjelenést biztosít, hanem védelmet nyújt a korrózió ellen is, ezzel meghosszabbítva az alkatrész élettartamát.

Optimális strapabírás és megbízhatóság - A Moose Racing által használt speciális gyártási technológia garantálja, hogy a lánckerék bármilyen terepen és körülmények között is kiemelkedő teljesítményt nyújtson. Akár utcai motorozásról, akár terepviszonyokról van szó, ez az alkatrész mindig stabil és tartós marad.

Könnyű telepítés - A Moose Racing hátsó lánckereket a pontos méretezésnek és a gyártói specifikációknak köszönhetően egyszerűen felszerelhető, ami minimalizálja a karbantartási időt és a motor állásidejét.

Gyártó Garancia - A terméket a neves Moose gyártja, amely hosszú évek óta vezető szerepet tölt be a motoralkatrészek piacán. A cég garantálja a termék minőségét és megbízhatóságát, így biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja a pénzéért.

Vásárlói Vélemények

A Moose Racing Hard-Parts hátsó lánckerék vásárlói kifejezetten elégedettek a termék strapabírásával és hosszú élettartamával. Az ügyfelek különösen dicsérik a könnyű telepítést és a kiváló ár-érték arányt.

Összegzés

Ha Ön is azt szeretné, hogy motorkerékpárja mindig a lehető legjobb teljesítménnyel működjön, válassza a Moose Racing Hard-Parts hátsó lánckereket. Ez a magas minőségű, 49 fogú, 520-as osztású, fekete acél lánckerék biztosítja a motor optimális működését hosszú távon is.

Rendelje meg most a Moose Racing Hard-Parts hátsó lánckereket, és élvezze a kiváló teljesítményt és megbízhatóságot minden úton!

Állapot Új
Raktárkészlet Érdeklődjön

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges