MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 48 FOG / 520 PITCH / FEKETE/NATÚR / ALUMÍNIUM/ACÉL 1210-897-48-10X

Gyártó:
Cikkszám:
890024
Gyári cikkszám:
1210-897-48-10X

29299.999947

23070.8661

29 300 Ft

Nettó: 23 071 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 48 FOG / 520 PITCH / FEKETE/NATÚR / ALUMÍNIUM/ACÉL 1210-897-48-10X

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / 48 FOG / 520 PITCH / FEKETE/NATÚR / ALUMÍNIUM/ACÉL 1210-897-48-10X

Üdvözöljük a motoralkatrész webshopunkban! Engedje meg, hogy bemutassuk a Moose Racing Hard-Parts Hátsó Lánckereket, amely kifejezetten azok számára készült, akik nem szeretnek kompromisszumot kötni a minőség és a teljesítmény tekintetében.

Termékleírás

A Moose Racing már évek óta elismert név a motoros közösségben, és a termékei magas színvonalúak. Ez a hátsó lánckerék kiváló választás minden motorkerékpár-rajongó számára, aki a legjobbat akarja a gépének. Az alumínium és acél kombinációja azt jelenti, hogy ez a lánckerék kitűnően ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, miközben könnyű súlyával nem terheli feleslegesen a motort.

Főbb Jellemzők

  • 48 fogas kialakítás: A 48 fog garantálja az optimális meghajtást és a sima működést.
  • 520 Pitch: Megfelelő méret a legtöbb modern motorkerékpárhoz.
  • Alumínium/Acél összetevők: A prémium minőségű alumínium könnyű és tartós, míg az acél extra erőt és ellenállást biztosít.
  • Szín: Fekete/natúr design, amely tökéletesen illeszkedik a motorod stílusához.

A Moose Racing Hard-Parts Hátsó Lánckerék nemcsak esztétikus, hanem funkcionálisan is kiváló. Az alumínium anyag biztosítja, hogy a lánckerék könnyű maradjon, ami fontos tényező, amikor a motor teljesítményének és sebességének optimalizálásáról van szó. Az acél fogak pedig garantálják a hosszú élettartamot és az ellenálló képességet még a legextrémebb körülmények között is.

Miért válassza a Moose Racing Hard-Parts Hátsó Lánckereket?

A Moose Racing termékek az évek során bizonyították megbízhatóságukat és tartósságukat. Ez a hátsó lánckerék különösen ajánlott olyan motorosok számára, akik sokat használják gépüket, és nem szeretnének gyakran lánckereket cserélni. A megfelelő fogszám és a kiváló anyagok kombinációja biztosítja, hogy hosszú távon is elégedett legyen a választásával.

Alkalmazás

Ez a lánckerék kiváló választás enduro, motocross és más off-road motorkerékpárokhoz. De akár utcai motorokra is felszerelhető, ahol szintén kiemelkedő teljesítményt nyújt. A 48 fogas kialakítás különösen előnyös azok számára, akik egyaránt használják motorjukat versenyzésre és mindennapi közlekedésre.

Összegzés

A Moose Racing Hard-Parts Hátsó Lánckerék egy prémium minőségű termék, amelyet a legújabb technológiával és a legjobb anyagokból készítettek. Kiváló választás minden motoros számára, aki a legjobbat akarja a motorjának. Ne habozzon, rendelje meg most, és élvezze a problémamentes motorozás örömeit!

Kérjük, nézzen körül webshopunkban, ahol további minőségi motoralkatrészeket és kiegészítőket talál. Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, szívesen segítünk!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges