JT SPROCKETS SPRKT RL 50T HUS/KTM ORG JTA895.50ORG

Gyártó:
Cikkszám:
893015
Gyári cikkszám:
JTA895.50ORG

13799.999959

10866.1417

13 800 Ft

Nettó: 10 866 Ft

JT SPROCKETS SPRKT RL 50T HUS/KTM ORG JTA895.50ORG

Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS SPRKT RL 50T HUS/KTM ORG JTA895.50ORG

A JT SPROCKETS SPRKT RL 50T HUS/KTM ORG JTA895.50ORG egy kiváló minőségű hátsó lánckerék, amely kimondottan Husqvarna és KTM motorokhoz készült. Ezt a lánckereket a motorkerékpár-alkatrészek piacán jól ismert JT SPROCKETS gyártja, amely magas minőséget és tartósságot biztosít minden termékében.

Termékjellemzők és előnyök

  • Anyag: A lánckerék kiváló minőségű acélból készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló kopásállóságot.
  • Méret: 50 fogas kialakítású, ami optimális teljesítményt biztosít a motor számára.
  • Szín: Narancssárga kivitel, amely tökéletesen illeszkedik a Husqvarna és KTM motorok dizájnjához.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten Husqvarna és KTM modellekhez tervezve. Biztos lehet benne, hogy tökéletesen illeszkedik és megfelelően működik a motorjában.
  • Gyártó: A JT SPROCKETS, amely világszerte ismert megbízhatóságáról és innovációiról a motorkerékpár-alkatrészek terén.

Miért válassza a JT SPROCKETS lánckereket?

A JT SPROCKETS egy olyan márka, amely hírnevet szerzett a precíziós gyártás és a kiemelkedő minőség terén. Az ultramodern gyártási technikákat alkalmazva, minden egyes lánckerék erős, tartós és optimális teljesítményt nyújt. Emellett a lánckerekek szigorú minőségellenőrzés mellett készülnek, hogy minden egyes darab megfeleljen a legmagasabb szabványoknak.

Telepítés és karbantartás

A JT SPROCKETS SPRKT RL 50T HUS/KTM ORG JTA895.50ORG könnyen telepíthető, mégis javasoljuk, hogy szakember végezze el a telepítést a jobb eredmény és a maximális biztonság érdekében. A lánckerék megfelelő karbantartása biztosítja a hosszú élettartamot és a folyamatos kiváló teljesítményt. Rendszeresen ellenőrizze a láncot és a lánckereket, hogy elkerülje a túlzott kopást vagy a sérüléseket.

Ideális választás motorkerékpárosoknak

Akár versenyző, akár hétvégi motorozó, a JT SPROCKETS hátsó lánckerék ideális választás az Ön motorjához. Javítja a teljesítményt, növeli a tartósságot, és stílusos megjelenést kölcsönöz motorjának. Ne bízza a véletlenre, válassza a megbízható JT SPROCKETS márkát, hogy a legjobbat hozhassa ki motorjából.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges