JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 52T HUS/KTM Fekete JTA897.52BLK

Gyártó:
Cikkszám:
992562
Gyári cikkszám:
JTA897.52BLK

16000.000004

12598.4252

16 000 Ft

Nettó: 12 598 Ft

JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 52T HUS/KTM Fekete JTA897.52BLK

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 52T HUS/KTM Fekete JTA897.52BLK

Idő a maximális teljesítményért – A JT SPROCKETS RaceLite lánckerék!

Ha a motorod teljesítményének növeléséről van szó, akkor a JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 52T HUS/KTM Fekete JTA897.52BLK a legjobb választás számodra. Ez a lánckerék könnyű és strapabíró anyagokból készült, hogy maximalizálja a motorod gyorsulását és sebességét, miközben ellenáll az extrém körülményeknek és az intenzív használatnak.

A JT SPROCKETS márka több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a motoralkatrész-iparban, és a minőség melletti elkötelezettségüknek köszönhetően termékeik számtalan komoly motoros körében népszerűek. A RaceLite sorozat különleges figyelmet szentel a súlycsökkentésnek és a teljesítmény optimalizálásának.

Kiemelkedő Jellemzők

  • Könnyű Alumínium Kialakítás: A prémium minőségű 7075-T6 alumínium felhasználásával készült, amely kiváló erőt és tartósságot biztosít a minimális súly mellett.
  • 52 Fog: Ideális választás az egyéni igényekhez és a specifikus HUS/KTM modellekhez, hogy optimalizálja az áttételt és a gyorsulást.
  • Ergonomikus Kialakítás: A speciális megmunkálás pontos illeszkedést és könnyű felszerelhetőséget garantál.
  • Fekete Szín: Esztétikus megjelenést biztosít, amely harmonizál a motor stílusával, miközben a bevonat véd a korrózió ellen.
  • Versenykörülményekhez Tervezték: Ideális választás versenyzők és szenvedélyes motorosok számára, akik maximalizálni szeretnék teljesítményüket.

Feltétlen Szerezz Be Egyet!

Ne hagyd, hogy a lánckerék legyen az a komponens, amely visszafogja motorozásodat. A JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 52T HUS/KTM Fekete JTA897.52BLK kiemelkedő teljesítményt és tartósságot biztosít minden motorút során. Különösen ajánlott az intenzív, nagy terhelésű használathoz, például versenyzési vagy terep motorozási környezetekben.

Álmodj nagyot és tedd fel a motorozási élményt egy magasabb szintre ezzel a prémium minőségű lánckerékkel! Ha bármilyen kérdésed van a felszereléssel vagy a kompatibilitással kapcsolatban, ne habozz kapcsolatba lépni ügyfélszolgálatunkkal. Nálunk a vásárlói elégedettség az első számú prioritás, és szakértői csapatunk mindig készen áll, hogy segítséget nyújtson.

Látogass el webshopunkba, és fedezd fel a JT SPROCKETS teljes kínálatát motorodhoz!

#Szín Fekete
Állapot Új
Fogszám 52
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges