JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM ORG JTA897.50ORG

Gyártó:
Cikkszám:
992561
Gyári cikkszám:
JTA897.50ORG

15199.999953

11968.5039

15 200 Ft

Nettó: 11 969 Ft

JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM ORG JTA897.50ORG

  • Narancs
Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM ORG JTA897.50ORG

JT SPROCKETS bemutatja az egyik legkiválóbb termékét, a RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM ORG JTA897.50ORG modellt, mely kifejezetten a motorkerékpár rajongók számára készült. Ez a lánckerék maximális teljesítményt és tartósságot kínál, anélkül, hogy kompromisszumot kötnél a súly és a dizájn terén.

Prémium Minőségű Anyaghasználat

Az RL 50T HUS/KTM ORG JTA897.50ORG lánckerék kiváló minőségű alumíniumból készült, amely rendkívül könnyű, de mégis hihetetlenül erős. Az alumínium használata nemcsak csökkenti a tömeget, hanem növeli is a motorkerékpár általános teljesítményét és gyorsulását. Az anyag kiválasztása és a gyártási folyamat során alkalmazott technológia biztosítja, hogy a lánckerék hosszú élettartammal rendelkezzen.

Kiemelkedő Mérnöki Munka

A JT SPROCKETS mérnökei által tervezett RaceLite lánckerék kiemelkedő tervezési precizitással készült. A CNC forgácsolási technológia alkalmazása során minden lánckerék pontosan a specifikációk szerint készül, így tökéletesen illeszkedik a HUS/KTM motorkerékpárokhoz. Az optimális fogprofil biztosítja a lánc könnyed és sima futását, valamint minimalizálja a lánc kopását.

Stílus és Dizájn

Ez a lánckerék nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is. Az élénk narancssárga szín kiválóan illeszkedik a KTM motorkerékpárok megjelenéséhez, és garantáltan felkelti a figyelmet. A RaceLite dizájn nemcsak a teljesítményt növeli, hanem elegáns megjelenést is biztosít.

Könnyű Telepítés

A JT SPROCKETS RL 50T HUS/KTM ORG JTA897.50ORG lánckerék telepítése rendkívül egyszerű és gyors. A pontos lyukminta és az adott modellhez való tökéletes illeszkedés megkönnyíti a beszerelést, így minél hamarabb visszatérhetsz az útra vagy a versenypályára.

Ideális Választás Versenyzéshez

Az alumínium anyagból készült lánckerekek, mint amilyen az RL 50T HUS/KTM ORG JTA897.50ORG, ideálisak mindenféle versenyzéshez. Könnyű súlyuk miatt csökkentik a motorkerékpár teljes tömegét, ami gyorsabb gyorsulást és jobb irányíthatóságot tesz lehetővé. E tulajdonságok kombinációja lehetővé teszi, hogy versenyzés közben a maximumot hozd ki a motorkerékpárodból.

Kiváló Ügyféltámogatás és Garancia

JT SPROCKETS elkötelezett az ügyfelek elégedettsége iránt. Minden RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM ORG JTA897.50ORG termékükre kiváló ügyféltámogatást és garanciát kínálnak, így nyugodt lehetsz abban, hogy a legjobb minőségű terméket kapod.

Rendeld meg most a JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM ORG JTA897.50ORG lánckereket, és tapasztald meg a különbséget egy prémium minőségű lánckerékkel!

#Szín Narancs
Állapot Új
Fogszám 50
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges