JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM Fekete JTA897.50BLK

Gyártó:
Cikkszám:
992560
Gyári cikkszám:
JTA897.50BLK

15199.999953

11968.5039

15 200 Ft

Nettó: 11 969 Ft

JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM Fekete JTA897.50BLK

  • Fekete
Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM Fekete JTA897.50BLK

A JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék egy kifejezetten verseny- és performance-orientált eszköz, amelyet a legmagasabb minőségi szabványok szerint terveztek és gyártottak. Az alumínium konstrukció lehetővé teszi a súlycsökkentést, miközben biztosítja a maximális tartósságot és megbízhatóságot.

Termékleírás

A JT SPROCKETS az egyik vezető gyártó a motorkerékpár-alkatrészek piacán, különösen a lánckerekek terén. A RaceLite sorozat a vállalat csúcskategóriás termékeit képviseli, és a legigényesebb motorosok számára készült, akik nem kötnek kompromisszumot a teljesítmény terén.

  • Anyag: Kiváló minőségű alumínium, amely könnyű, mégis erős és időtálló.
  • Fogak száma: 50T, tökéletes az optimális áttételhez és gyorsuláshoz.
  • Kialakítás: Speciálisan tervezett és CNC megmunkált a pontos illeszkedés érdekében.
  • Szín: Fekete, amely elegáns és sportos megjelenést biztosít.
  • Kompatibilitás: Kifejezetten a HUSQVARNA és KTM modellekhez tervezve, amely biztosítja a tökéletes illeszkedést és működést.

Miért válaszd a JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckereket?

Ha a legjobb motorkerékpár teljesítményt keresed, akkor a JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék az ideális választás. Az alumínium anyagnak köszönhetően a lánckerék könnyebb, ami hozzájárul a motor jobb gyorsulásához és kezelhetőségéhez. A CNC megmunkálás során a legnagyobb pontossággal készülnek, biztosítva a hibátlan illeszkedést és a hosszú élettartamot.

A 50-fogas kialakítás tökéletes egyensúlyt teremt az erő és sebesség között, így a motorod mindig a legjobb teljesítményt nyújtja. A speciális fekete bevonat pedig nemcsak a korrózióvédelem miatt hasznos, hanem stílusos külsőt is biztosít a motorkerékpárodnak.

Alkalmazási területek

A JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék ideális választás mind a versenyzők, mind a hétvégi motorosok számára, akik javítani szeretnék a motorjuk teljesítményét és megjelenését. Különösen ajánlott azok számára, akik rendszeresen terepmotoroznak, mivel az alumínium könnyűsége és tartóssága előnyt jelent minden típusú terepen.

Összegzés

Összefoglalva, a JT SPROCKETS RaceLite Alumínium Hátsó Lánckerék RL 50T HUS/KTM Fekete JTA897.50BLK a tökéletes választás minden olyan motoros számára, aki nem köt kompromisszumot a teljesítmény, tartósság és megjelenés terén. Az alumínium anyag, a precíz CNC megmunkálás és az elegáns fekete kivitel biztosítja, hogy a lánckerék bármilyen motoros igényt kielégítsen.

#Szín Fekete
Állapot Új
Fogszám 50
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges