JT SPROCKETS LÁNCKERÉK RL 50T YAM BLU JTA251.50BLU

Gyártó:
Cikkszám:
892146
Gyári cikkszám:
JTA251.50BLU

15199.999953

11968.5039

15 200 Ft

Nettó: 11 969 Ft

JT SPROCKETS LÁNCKERÉK RL 50T YAM BLU JTA251.50BLU

  • Kék
Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS LÁNCKERÉK RL 50T YAM BLU JTA251.50BLU

Üdvözöljük a JT SPROCKETS Lánckerék RL 50T YAM BLU JTA251.50BLU világában! Ha Ön motorrajongó és a legjobb minőségű alkatrészeket keresi kicsi kétkerekűjéhez, akkor ez az Ön számára megfelelő termék! A JT Sprockets híres a tartósságáról, teljesítményéről és az úttörő technológiák iránti elkötelezettségéről, amit mindegyik lánckerék magába foglal. A JT Sprockets csúcsminőségű alapanyagok felhasználásával és precíziós gyártási folyamataival biztosítja, hogy Ön csak a legjobb alkatrészeket kapja meg, amelyek növelik motorja élettartamát és teljesítményét.

Termékleírás

A JT SPROCKETS LÁNCKERÉK RL 50T YAM BLU JTA251.50BLU kiváló minőségű és precíziós gyártási folyamatok eredményeként jön létre. Ez a speciális 50 fogas modell különösen a Yamaha motorkerékpárok számára készült, és kék színű kialakítással büszkélkedik, amely stílusos megjelenést kölcsönöz a motorja hátsó részének. Az alumínium anyagból készült lánckerék könnyű, de rendkívül tartós, így kiváló választás mind a hétköznapi motorozáshoz, mind a versenyzéshez.

Főbb jellemzők:

  • Típus: Hátsó lánckerék
  • Fogak száma: 50
  • Szín: Kék
  • Anyag: Alumínium
  • Kifejezetten: Yamaha motorkerékpárokhoz tervezve

Az 50 fogas kialakítás kiemelkedő gyorsulást és kiváló erőátvitelt biztosít, növelve ezzel a motorja teljesítményét. A CNC megmunkálás garantálja a pontos fogás- és illeszkedési pontosságot, ami elengedhetetlen a gyors és sima láncmozgás érdekében.

Miért válassza a JT Sprockets-et?

A JT Sprockets a világ vezető motorkerékpár lánckerék-gyártója, köszönhetően a kifinomult gyártási technikáknak és a folyamatos fejlesztéseknek. Az alumínium lánckerekek nemcsak könnyebbek, de az anodizált bevonatnak köszönhetően ellenállnak a korróziónak és a kopásnak is. Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig használhatja őket, és kevesebb karbantartással kell bajlódnia.

Telepítés és karbantartás

Az JT SPROCKETS LÁNCKERÉK RL 50T YAM BLU JTA251.50BLU telepítése egyszerű és gyors, különösen, ha rendelkezik a megfelelő szerszámokkal és alapismeretekkel a motorkerékpárok karbantartásában. A megfelelő telepítés elengedhetetlen a lánckerék teljesítményének és élettartamának maximalizálásához. Javasoljuk, hogy ellenőrizze és karbantartsa a láncokat és lánckerekeket rendszeresen, hogy elkerülje a kopást és a sérüléseket.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy javítsa motorja teljesítményét és megjelenését egy JT SPROCKETS lánckerékkel! Vásároljon most, és tapasztalja meg a különbséget!

Vásároljon most a webshopunkban, és forduljon hozzánk bizalommal bármilyen kérdéssel!

#Szín Kék
Állapot Új
Fogszám 50
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges