JT SPROCKETS HÁTSÓ LÁNCKERÉK RL 49T HON (PIROS * FEKETE) JTA210.49

Gyártó:
Cikkszám:
890158
Gyári cikkszám:
JTA210.49

14600.00001

11496.0630

14 600 Ft

Nettó: 11 496 Ft

JT SPROCKETS HÁTSÓ LÁNCKERÉK RL 49T HON (PIROS * FEKETE) JTA210.49

  • Fekete
  • Piros
Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS HÁTSÓ LÁNCKERÉK RL 49T HON (PIROS * FEKETE) JTA210.49

Bemutatjuk a kiváló minőségű JT SPROCKETS Hátsó Lánckerék RL 49T HON (Piros * Fekete) JTA210.49 terméket, amely a motorkerékpár alkatrészek piacán vezető szerepet tölt be. Ez a lánckerék ideális választás minden motorkerékpár tulajdonos számára, aki megbízható és tartós alkatrészt keres járművéhez.

Kiváló Minőség és Megbízhatóság

A JT SPROCKETS gyártása során a legkiválóbb minőségű anyagokat és fejlett technológiát alkalmaznak, hogy biztosítsák a maximum teljesítményt és hosszú élettartamot. Ez a lánckerék 49 fogas kialakítása révén kiválóan alkalmas a sebesség és a nyomaték optimális kihasználására.

Speciális Piros és Fekete Kialakítás

Ez a konkrét modell különleges piros és fekete színkombinációval rendelkezik, amely nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem segít megkülönböztetni a többi alkatrésztől. A stílusos dizájn és a prémium megjelenés egyedi karaktert kölcsönöz a motorkerékpárnak.

Átfogó Alkatrész Kategória

A lánckerék a Motoralkatrész > Webshop > Láncok, láncvezetők, lánckerekek > Hátsó lánckerék kategóriába tartozik, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a legtöbb motorkerékpár modellel, különösen a HON márkával. Ez az alkatrész optimalizált teljesítményt biztosít, és akár verseny helyzetekre is alkalmas.

Megbízható Gyártó

A JT SPROCKETS világszerte elismert gyártó, aki évek óta megbízhatóan szolgálja ki a motorkerékpár tulajdonosokat és szerelőket. Termékei a legszigorúbb minőségellenőrzési folyamatoknak vannak alávetve, hogy megfeleljenek a globális szabványoknak.

Egyszerű Telepítés

Az RL 49T HON modell telepítése gyors és egyszerű. A mellékelt utasítások segítségével bármilyen szerelő vagy akár maga a tulajdonos is könnyedén felhelyezheti a lánckereket. A pontos kialakítás biztosítja, hogy a lánc megfelelően illeszkedjen és zavartalanul működjön.

Részletek és Műszaki Adatok

  • Gyártó: JT SPROCKETS
  • Modell: JTA210.49
  • Típus: Hátsó Lánckerék
  • Fogak Száma: 49
  • Szín: Piros * Fekete

Ár és Elérhetőség

Webshopunkban versenyképes áron kínáljuk a JT SPROCKETS Hátsó Lánckerék RL 49T HON (Piros * Fekete) JTA210.49 modellt, és raktárról azonnal elérhető. Kiváló ügyfélszolgálatunk és gyors szállításunk biztosítja, hogy a terméket minél hamarabb kézhez kapja.

#Szín Fekete
#Szín Piros
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges