JT SPROCKETS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / FOGAK SZÁMA 51 / LÁNCMÉRET 420 / KARBONSZÁLAS ACÉL / EZÜST JTR24.51

Gyártó:
Cikkszám:
699557
Gyári cikkszám:
JTR24.51

8699.999999

6850.3937

8 700 Ft

Nettó: 6 850 Ft

JT SPROCKETS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / FOGAK SZÁMA 51 / LÁNCMÉRET 420 / KARBONSZÁLAS ACÉL / EZÜST JTR24.51

Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS HÁTSÓ LÁNCKERÉK / FOGAK SZÁMA 51 / LÁNCMÉRET 420 / KARBONSZÁLAS ACÉL / EZÜST JTR24.51

A JT Sprockets hátsó lánckerék a legjobb választás minden motoros számára, aki tartósságot, megbízhatóságot és a legmagasabb minőséget keresi. A JTR24.51 modell 51 fogat tartalmaz, és tökéletesen kompatibilis a 420-as láncmérettel, amely közismerten az egyik leggyakrabban használt lánc a sportmotorok és terepmotorok világában.

Kiváló Minőségű Kivitel

A JT Sprockets mindig is híres volt a kompromisszumok nélküli minőségéről, és a JTR24.51 modell sem okoz csalódást. Ez a lánckerék karbonszálas acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a maximális teljesítményt. Az anyag ellenáll a legintenzívebb igénybevételnek is, így motorod mindig a legjobb állapotban lesz.

Stílusos Ezüst Kivitel

Ez a lánckerék nem csak funkcionális, hanem esztétikailag is kiemelkedő. Az ezüst szín modern és elegáns megjelenést kölcsönöz minden motornak, és tökéletesen illeszkedik a motor többi alkatrészéhez. Az ezüst kivitel továbbá kiválóan ellenáll az időjárási körülményeknek és a rozsdának, így hosszútávon is megőrzi eredeti szépségét.

Egyszerű Telepítés

A JTR24.51 hátsó lánckerék telepítése gyors és egyszerű, akár saját magad is könnyedén elvégezheted. A lánckerék kialakítása pontosan illeszkedik a motormodellhez, így nem kell aggódnod a kompatibilitási problémák miatt. A telepítés után azonnal élvezheted a sima és biztonságos motorozást.

Kompatibilitás és Sokoldalúság

A JTR24.51 modell széles körben kompatibilis a különböző motor típusokkal, beleértve a sportmotorokat, terepmotorokat és akár néhány robogót is. Ez a lánckerék széles körű sokoldalúságot biztosít, így ideális választás bármilyen motoros számára, aki minőségi alkatrészt keres elérhető áron.

Miért Válaszd a JT Sprockets Lánckerekeket?

  • Kiemelkedő tartósság: A karbonszálas acél biztosítja a hosszú élettartamot.
  • Kivételes minőség: JT Sprockets, a megbízható márka.
  • Stílusos megjelenés: Az ezüst szín elegáns és időtálló.
  • Széles kompatibilitás: Alkalmas különböző motor tipusokhoz.
  • Egyszerű telepítés: Könnyedén felszerelhető, akár otthoni barkácsolás során is.

Látogass el webshopunkba és fedezd fel a JT Sprockets lánckerekek teljes kínálatát, hogy megtaláld a motorodhoz legjobban illeszkedő alkatrészt!

Állapot Új
Fogszám 51
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges