MOTO-MASTER Ultralight Acél Elülső Lánckerék 610371113

Gyártó:
Cikkszám:
869991
Gyári cikkszám:
610371113

7300.000005

5748.0315

7 300 Ft

Nettó: 5 748 Ft

MOTO-MASTER Ultralight Acél Elülső Lánckerék 610371113

Rendelhető
Rendelhető

A MOTO-MASTER Ultralight Acél Elülső Lánckerék 610371113 ideális választás minden motoros számára, aki nagy teljesítményt és hosszú élettartamot keres. Ez a termék biztosítja a maximális teljesítményt a motorja számára, így biztos lehet abban, hogy a legjobbat hozza ki belőle.

Termékjellemzők:

  • Gyártó: MOTO-MASTER
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Láncok, láncvezetők, lánckerekek > Első lánckerék
  • Modell: 610371113

A MOTO-MASTER egy elismert név a motoralkatrészek világában, és ez az ultrakönnyű acél első lánckerék sem kivétel. Kifejezetten olyan motorosok számára készült, akik a legmagasabb szintű teljesítményt és tartósságot igénylik. A termék anyaga kiváló minőségű acél, amely hosszú élettartamot és megbízhatóságot biztosít.

Főbb Előnyök:

  • Kiváló Minőségű Anyagok: A lánckerék a legmagasabb minőségű acélból készült, amely ellenáll a kopásnak és az igénybevételnek.
  • Ultrakönnyű Konstrukció: Az ultrakönnyű kialakítás csökkenti a jármű súlyát, ami jobb gyorsulást és kezelhetőséget eredményez.
  • Optimális Teljesítmény: A pontos fogazás biztosítja a lánc sima mozgását, így növeli a motor teljesítményét és hatékonyságát.

Ha komolyan veszi a motorozást, tudja, hogy az első lánckerék kritikus fontosságú elem. A MOTO-MASTER Ultralight acél első lánckerék biztosítja a legjobb erőátvitelt és hosszabb élettartamot, hogy Ön minden gépében teljes mértékben megbízhasson.

A webshopunkban kapható Moto-Master lánckerekek tervezése során a cél az volt, hogy a lehető legjobb kombinációját nyújtsák a tartósságnak és a teljesítménynek. A 610371113 modell a legújabb innovációk felhasználásával készült, hogy a motorja mindig a legjobb formában legyen.

Miért válassza a MOTO-MASTER-t?

A Moto-Master név egyet jelent a kiváló minőséggel és megbízhatósággal a motoralkatrészek piacán. Az ultrakönnyű acél első lánckerék a következő szintre emeli a motorozás élményét, mivel minden tekintetben javítást hoz, a teljesítménytől kezdve egészen a tartósságig. A MOTO-MASTER számos versenysportban is bizonyított, így biztos lehet abban, hogy a termékek megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek is.

A MOTO-MASTER Ultralight Acél Elülső Lánckerék 610371113 nem csupán egy alkatrész, hanem egy befektetés a motorjába. Próbálja ki, és tapasztalja meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett