MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610231113

Gyártó:
Cikkszám:
894809
Gyári cikkszám:
610231113

7300.000005

5748.0315

7 300 Ft

Nettó: 5 748 Ft

MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610231113

Rendelhető
Rendelhető

Üdvözöljük webshopunkban, ahol a motoralkatrészek és motoros ruházat széles választékát kínáljuk! Bemutatjuk a MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610231113 termékünket, amely a motorkerékpár teljesítményének növelése érdekében készült. Ez az első lánckerék kiválóan alkalmas minden motoros számára, aki szeretné optimalizálni járműve teljesítményét és tartósságát.

A MOTO-MASTER név egyet jelent a megbízhatósággal és a minőséggel, így nyugodt szívvel választhatjuk ezt a márkát motorunkhoz. Ez az Ultralight első lánckerék különlegesen könnyített acél felhasználásával készült, amely nemcsak tartós, hanem a súlycsökkentésnek köszönhetően a teljesítményt is javítja.

Termékjellemzők:

  • Modell: 610231113
  • Anyag: Kiváló minőségű, könnyített acél
  • Gyártó: MOTO-MASTER
  • Elhelyezés: Első lánckerék
  • Kategória: Motoralkatrész > Webshop > Láncok, láncvezetők, lánckerekek > Első lánckerék

A magas minőségű acélnak köszönhetően a MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610231113 hosszú élettartamot kínál, ellenáll a kopásnak és a sérüléseknek, így hosszú távon biztosítja motorod megbízhatóságát. Az ultrakönnyű kivitel lehetővé teszi, hogy a lánckerék hozzájáruljon a motor súlyának csökkentéséhez, ami javítja a gyorsulást és a kezelhetőséget.

Miért válaszd a MOTO-MASTER Steel Ultralight első lánckereket?

A MOTO-MASTER első lánckerék számos előnyt kínál a szokványos lánckerekekkel szemben:

  1. Teljesítménynövekedés: Az ultrakönnyű acél szerkezet csökkenti a forgómasszát, ami jobb gyorsulást eredményez.
  2. Tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készült, így ellenáll a nagy igénybevételnek és hosszú távon biztosítja a megbízhatóságot.
  3. Precíz illeszkedés: A pontos gyártási eljárásnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a motorhoz, minimalizálva a rezgéseket és a kopást.
  4. Könnyű telepítés: Az első lánckerék kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, így kevesebb időt kell a szereléssel töltened.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy növeld motorod teljesítményét és tartósságát a MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610231113 segítségével! Látogass el webshopunkba és rendeld meg még ma!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett