MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610021113

Gyártó:
Cikkszám:
876033
Gyári cikkszám:
610021113

7300.000005

5748.0315

7 300 Ft

Nettó: 5 748 Ft

MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610021113

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610021113

Kiváló Motoralkatrész Kínálatunkból

A MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610021113 egy rendkívül megbízható, könnyű és tartós első lánckerék, amely különösen a versenyzők és elkötelezett motorosok számára készült. Ez a lánckerék az egyik legnépszerűbb választás a motorosok körében, akik a bestechnológiát és megbízhatóságot keresik. A MOTO-MASTER garantálja a minőséget és a teljesítményt, ami minden termékükre jellemző.

Kiemelkedő Tulajdonságok

  • Acélból Készült: A megerősített acél szerkezete hosszú élettartamot és kiváló teljesítményt garantál.
  • Ultrakönnyű Kialakítás: Az ultrakönnyű kialakítás segít csökkenteni a motor tömegét, így növelve a gyorsulást és hatékonyságot.
  • Optimalizált Fogazat: A speciálisan tervezett fogazat biztosítja a lánc tökéletes illeszkedését és simább működését.
  • Korrózióálló Kivitel: Az acél lánckerék korrózióálló bevonattal rendelkezik, így időtálló és ellenálló a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben.
  • Könnyű Telepítés: Az egyszerű és gyors telepítés lehetővé teszi, hogy minél előbb visszatérhess a motorozás élményéhez.

A MOTO-MASTER Márka

A MOTO-MASTER világszerte ismert a magas minőségű motoralkatrészei és tartozékai révén. A márka kemény munkájának eredménye, hogy biztonságos, megbízható és teljesítményorientált alkatrészeket nyújt a motoros közösség számára. A MOTO-MASTER termékek tervezése és gyártása során a mérnökök a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, így biztosítva a legjobb minőséget és tartósságot.

Ideális Választás a Szenvedélyes Motorosok Számára

Legyen szó versenyzésről vagy mindennapi motorozásról, a MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610021113 ideális választás mindazok számára, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a minőség és teljesítmény terén. Az ultrakönnyű előlánckerék megfelelően optimalizált, hogy biztosítsa a motor kiváló teljesítményét a legkeményebb körülmények között is.

Specifikációk

Márka:MOTO-MASTER
Modell:Steel Ultralight Front Sprocket 610021113
Anyag:Acél
Fogazat:Optimalizált
Kivitel:Korrózióálló
Súly:Ultrakönnyű

Vásárolj Most!

Ne habozz, rendeld meg még ma a MOTO-MASTER Steel Ultralight Front Sprocket 610021113 terméket webshopunkból, és tapasztald meg a maximális teljesítményt és megbízhatóságot, amit ez a prémium lánckerék kínálni tud!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett