JT SPROCKETS ELSŐ LÁNCKERÉK / 12 FOG / 420 LÁNC MÉRET / ACÉL JTF1120.12

Gyártó:
Cikkszám:
699558
Gyári cikkszám:
JTF1120.12

3655.06

2878.0000

3 655 Ft

Nettó: 2 878 Ft

JT SPROCKETS ELSŐ LÁNCKERÉK / 12 FOG / 420 LÁNC MÉRET / ACÉL JTF1120.12

Rendelhető
Rendelhető

A JT SPROCKETS ELSŐ LÁNCKERÉK / 12 FOG / 420 LÁNC MÉRET / ACÉL JTF1120.12 a prémium minőségű motoralkatrészeink egyik legkiválóbb darabja, amely a JT Sprockets neves gyártásából származik. Ez a lánckerék az egyik legnépszerűbb választás a motorosok körében, mivel kimagasló teljesítményt, tartósságot és megbízhatóságot kínál.

A JT Sprockets front lánckereke acélból készült, amely biztosítja a hosszú élettartamot és a korrozióval szembeni ellenállást. A 12 fog negyedéves fűrésszel került kialakításra, amely zökkenőmentes erőátvitelt és optimális működést garantál bármilyen körülmények között. A 420-as lánc méretének köszönhetően, a lánckerék számos különböző motorkerékpár modellel kompatibilis, alkalmassá téve azokat a precíz és biztonságos motorozásra.

Főbb jellemzők:

  • Gyártó: JT Sprockets
  • Termék neve: Első lánckerék
  • Fogak száma: 12 fog
  • Láncméret: 420
  • Anyag: Magas minőségű acél
  • Modell száma: JTF1120.12

Az acél, amelyet a gyártás során alkalmaztak, olyan technológiával lett kezelve, amely növeli az alkatrész szilárdságát és tartósságát. A C45-as acélötvözet kiváló ellenállást biztosít a kopás és a mechanikai sérülések ellen, így garantálva a hosszú távú használatot. A precíziós CNC megmunkálás garantálja, hogy minden egyes fog tökéletes formában legyen, ezáltal biztosítva a zavartalan erőátvitelt és a motor teljesítményének hatékony kihasználását.

Ezt a JT Sprockets első lánckereket könnyű felszerelni, a pontos méretek és a gyártó által biztosított instrukciók segítségével. A lánckerék kompatibilitása a legtöbb nagy motor márkával és modellel lehetővé teszi, hogy bármelyik motoros élvezhesse a kiváló minőségű alkatrész előnyeit. Sőt, a rendszeres karbantartással és megfelelő ápolással meghosszabbítható a lánckerék élettartama, így biztosítva, hogy akár több ezer kilométeren keresztül is ugyanolyan teljesítményt nyújtson.

Ez a termék különösen megfelelő azok számára, akik megbízható, tartós és kiváló minőségű alkatrészt keresnek, amely megfelel a legmagasabb iparági szabványoknak. A JT Sprockets márkaneve garancia a minőségre és a teljesítményre, amely a világ számos pontján bizonyította már kiválóságát.

Ha Ön is olyan motoros, aki nem köt kompromisszumokat a minőség tekintetében, akkor az JT Sprockets első lánckerék az ideális választás. Gondoskodjon róla, hogy motorja mindig a legjobbat nyújtsa, és élvezze a gondtalan utazást, amit ez a kiváló lánckerék biztosít Önnek.

Állapot Új
Fogszám 12
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges