JT SPROCKETS ELŐLÁNCKERÉK / TEETH 13 / LÁNCMÉRET 420 / ACÉL JTF25213

Gyártó:
Cikkszám:
662528
Gyári cikkszám:
JTF252.13

1744.98

1374.0000

1 745 Ft

Nettó: 1 374 Ft

JT SPROCKETS ELŐLÁNCKERÉK / TEETH 13 / LÁNCMÉRET 420 / ACÉL JTF25213

Rendelhető
Rendelhető

JT SPROCKETS ELŐLÁNCKERÉK / TEETH 13 / LÁNCMÉRET 420 / ACÉL JTF25213

A motorod teljesítménye és élettartama szempontjából elengedhetetlen, hogy minőségi alkatrészeket válassz. A JT Sprockets első lánckereke, mely 13 fogas és 420 láncméretű, a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően készül, hogy optimális teljesítményt és hosszú élettartamot biztosítson a motorod számára.

A JT Sprockets a világ egyik vezető lánckerékgyártója, mely több évtizedes tapasztalattal és magas színvonalú gyártási technológiával rendelkezik. Ez az első lánckerék kifejezetten kemény acélból készült, amely hosszú élettartamot és kiváló kopásállóságot biztosít. A precíziós megmunkálásnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a motorod láncához, biztosítva a sima és hatékony teljesítményt akár hosszabb távokon is.

A JT Sprockets előlánckerekeit széles körben használják a motoros sportokban és a hétköznapi motorozás során egyaránt, mivel kiemelkedő tartósságuk és megbízhatóságuk révén maximális teljesítményt nyújtanak. Az acél anyagnak köszönhetően ellenáll a különböző időjárási körülményeknek és a nehéz terepviszonyoknak is, így bármilyen körülmények között biztosítják a kiváló teljesítményt.

Ez az első lánckerék 13 foggal rendelkezik, amely ideális választás sokféle motormodellhez és vezetési stílushoz. A 420 láncméret pedig széles körben alkalmazott, így könnyen integrálható a legtöbb motorlánc konfigurációba. A precíziós fogazás és a kiváló anyagminőség biztosítja, hogy a lánc tökéletesen kapcsolódjon a lánckerékhez, csökkentve ezzel a zajt és a vibrációt, valamint növelve a teljesítményt és a vezetési élményt.

Minden JT Sprockets termék szigorú minőségellenőrzésen és tesztelésen megy keresztül a gyárban, így garantálva a kiváló minőséget és a megbízható teljesítményt. A cég folyamatos kutatása és fejlesztése révén mindig a legújabb technológiai újításokat és anyagokat alkalmazzák a termékek gyártásánál, így biztosítva, hogy vásárlóik a legjobb termékeket kapják.

Ha fontos számodra, hogy motorod mindig a legjobb állapotban legyen, és megbízható teljesítményt nyújtson akár szélsőséges körülmények között is, akkor a JT Sprockets első lánckereke a tökéletes választás számodra. Vásárlásod részeként a csomag tartalmaz minden szükséges információt és utasítást a telepítéshez, így könnyedén beépítheted a motorodba.

Állapot Új
Fogszám 13
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges