MOTO-MASTER Steel Ultralight First Sprocket 610471113

Gyártó:
Cikkszám:
891318
Gyári cikkszám:
610471113

7499.999986

5905.5118

7 500 Ft

Nettó: 5 906 Ft

MOTO-MASTER Steel Ultralight First Sprocket 610471113

Rendelhető
Rendelhető

MOTO-MASTER Steel Ultralight Első Lánckerék 610471113 - A prémium választás minden motorkerékpár-rajongó számára. Ez a csúcskategóriás első lánckerék a neves MOTO-MASTER gyártótól származik, amely híres a minőségéről és megbízhatóságáról a motoralkatrészek világában. Ideális választás azoknak a motorosoknak, akik a lehető legjobb teljesítményt és tartósságot keresik motorjaik számára.

Specifikációk:

  • Anyaga: Kiváló minőségű acél, mely biztosítja a hosszú élettartamot és ellenáll a kopásnak.
  • Ultrakönnyű konstrukció, amely csökkenti a felfüggesztett tömeget, ezáltal növeli a motor teljesítményét és kezelhetőségét.
  • Különleges kialakítása biztosítja az optimális lánckezelést és a maximális erőátvitelt.
  • Modellszám: 610471113 - pontos és egyedi azonosító, amely garantálja a kompatibilitást a megfelelő motorkerékpár modellekkel.

Előnyök:

A MOTO-MASTER Steel Ultralight Első Lánckerekek úgy lettek kifejlesztve, hogy megfeleljenek a legmagasabb követelményeknek is. Az ultrakönnyű konstrukció és a kiváló anyaghasználat miatt ezek a lánckerekek ideálisak mind hétköznapi használatra, mind versenyzésre. Az acélból készült lánckerekek számos előnnyel rendelkeznek, beleértve az erősséget, a tartósságot és a hosszabb élettartamot.

Az ultrakönnyű dizájn és a gondosan megmunkált fogak lehetővé teszik a lánc optimális futását, minimálisra csökkentve az energia veszteséget és növelve a motor teljesítményét. Ez különösen fontos a versenymotorok és a nagy teljesítményű gépek esetében, ahol minden apró előny számít.

A MOTO-MASTER története:

A 1970-es évek óta a MOTO-MASTER a motorkerékpár-alkatrészek világában megbízhatóságáról és minőségéről híres. A folyamatos fejlesztések és innovációk révén a cég ma is a piac egyik vezető szereplője. A MOTO-MASTER termékek széles körben elfogadottak és használtak a versenyzők és hétköznapi motorosok körében egyaránt.

Ez az első lánckerék nemcsak hogy megfelel a magas elvárásoknak, de túl is teljesíti azokat, köszönhetően az innovatív tervezésnek és a kiváló anyagoknak. A kiválasztott acél minősége, a precíziós megmunkálás és az ultrakönnyű dizájn mind hozzájárulnak a motor teljesítményének és tartósságának javításához.

A MOTO-MASTER Steel Ultralight Első Lánckerék 610471113 a legjobb választás azoknak, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőségben vagy a teljesítményben. Ideális mind közúti, mind off-road használatra, és minden olyan helyzetben tökéletes választás, ahol a megbízhatóság és a teljesítmény elengedhetetlen.

Rendelje meg most és tapasztalja meg a különbséget!

Cikkszám: 891318
Gyári cikkszám: 610471113
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges