MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK 51 FOG AZ ALUMÍNIUM FEKETE 1211-210-51-10

Gyártó:
Cikkszám:
894341
Gyári cikkszám:
1211-210-51-10

19600.000043

15433.0709

19 600 Ft

Nettó: 15 433 Ft

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK 51 FOG AZ ALUMÍNIUM FEKETE 1211-210-51-10

Rendelhető
Rendelhető

MOOSE RACING HARD-PARTS HÁTSÓ LÁNCKERÉK 51 FOG AZ ALUMÍNIUM FEKETE 1211-210-51-10

A MOOSE RACING az egyik legmegbízhatóbb név a motorkerékpár alkatrészek terén, és ez a HARD-PARTS hátsó lánckerék sem kivétel. Az alábbiakban bemutatjuk, miért érdemes ezt a lánckereket választani motorodhoz.

Minőségi Anyagok és Tartósság

A hátsó lánckerék 51 fogas kivitelben, magas minőségű alumíniumból készült. Az alumíniumot hosszú élettartamára és kivételes szilárdságára választották, így biztosítva, hogy a lánckerék kibírja a legkeményebb terepeket és igénybevételt is. Az alumínium fekete felületkezelés nemcsak stílussal ruházza fel, hanem kiváló korrózióállóságot is biztosít.

Kiváló Teljesítmény

Az 51 fogas kialakítás kifejezetten a teljesítmény optimalizálása érdekében lett tervezve. Ez a lánckerék kiválóan alkalmas azok számára, akik precíz irányítást és kiváló gyorsulást keresnek. Az ideális fogszám lehetővé teszi, hogy motorod maximális hatékonysággal működjön, akár versenypályán, akár terepen használod.

Precíz Tervezés és Kivitelezés

A MOOSE RACING mérnökei precíz tervezési elveket követve készítik termékeiket, és ez a lánckerék sem kivétel. A pontos fogprofil biztosítja a lánchajtás zökkenőmentes működését, minimalizálva a lánc kopását és növelve az élettartamot. Emellett a könnyített konstrukció csökkenti a nem kívánt súlyt, hozzájárulva a jobb kezelhetőséghez.

Egyedi Dizájn és Esztétika

A lánckerék stílusos fekete kialakítása eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz motorodnak. A szín és a design tökéletesen illeszkedik a különböző motortípusokhoz, legyen szó off-road vagy sportmotorokról.

Kompatibilitás és Alkalmazhatóság

A 1211-210-51-10 modell többféle motorhoz is illeszkedik, biztosítva a széleskörű alkalmazhatóságot. Egyszerűen ellenőrizd motorod specifikációit és biztos lehetsz benne, hogy ez a lánckerék tökéletesen illeszkedni fog.

Könnyű Telepítés

A MOOSE RACING gondoskodott arról, hogy a telepítés a lehető legegyszerűbb legyen. A részletes útmutatók és az egyszerű csavarozási pontok révén a lánckerék cseréje még a kevésbé tapasztalt motorosok számára is könnyedén elvégezhető.

Miért válaszd a MOOSE RACING hátsó lánckereket?

  • Minőség és Tartósság – A kiváló minőségű anyagoknak és a pontos kidolgozásnak köszönhetően hosszú élettartamú és megbízható.
  • Kiváló Teljesítmény – Az optimális fogszámmal készült lánckerék biztosítja a motorod maximális teljesítményének kihasználását.
  • Modern Dizájn – A stílusos fekete kialakítás elegánssá és modernné teszi motorodat.
  • Könnyű Telepítés – Részletes útmutatók és egyszerű csavarozási pontok biztosítják a könnyű telepítést.

Összességében a MOOSE RACING HARD-PARTS hátsó lánckerék 51 fogas kivitelben, alumíniumból, fekete színben egy kiváló választás minden motoros számára, aki a legjobbat szeretné motorjának.

Rendeld meg most, és tapasztald meg a különbséget!

Cikkszám: 894341
Gyári cikkszám: 1211-210-51-10
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges