JT SPROCKETS Első Lánckerék 16T 520 JTF402.16

Gyártó:
Cikkszám:
978456
Gyári cikkszám:
JTF402.16

6099.999992

4803.1496

6 100 Ft

Nettó: 4 803 Ft

JT SPROCKETS Első Lánckerék 16T 520 JTF402.16

Rendelhető
Rendelhető

A JT SPROCKETS Első Lánckerék 16T 520 JTF402.16 egy csúcsminőségű termék, amely a motorkerékpár szerelmeseinek legjobb választása. A JT SPROCKETS az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb név a lánckerekek gyártásában, így biztos lehet benne, hogy a legmagasabb színvonalú anyagokat és gyártási technikákat alkalmazzák. Ez az első lánckerék 16 foggal és 520 láncíves kompatibilitással rendelkezik, amely kiváló teljesítményt és tartósságot kínál mindennapi és verseny használatra egyaránt.

A lánckerekek az egyik legfontosabb komponensei a motorkerékpárok hajtásláncának. Egy jó minőségű lánckerék nemcsak a motorkerékpár teljesítményét növeli, hanem hosszú távú élettartamot és megbízhatóságot is garantál. A JTF402.16 modell speciális acélból készült, amely magas szintű keménységet és kopásállóságot biztosít. Az acél precíziós megmunkálása lehetővé teszi a pontos illeszkedést és a sima működést, amely elengedhetetlen a motor optimális teljesítményéhez.

JT SPROCKETS büszke arra, hogy termékeit legmodernebb technológiai eljárásokkal, például CNC megmunkálással és a legszigorúbb minőségellenőrzési folyamatokkal készítik. Minden egyes lánckerék szigorú teszteken megy keresztül, hogy biztosítsák a tartósságot, a megbízhatóságot és a teljesítményt. A JTF402.16 lánckerék nem kivétel; a gyártás minden szakaszában gondoskodnak arról, hogy a végtermék a lehető legjobb minőséget képviselje.

Az igazán igényes motorosok értékelni fogják a JT SPROCKETS JTF402.16 kínálta előnyöket. Az acél alapanyag kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, így ideális választás mind kisebb teljesítményű, mind erősebb motorokhoz. Ezen kívül a lánckerék kialakítása minimalizálja a súlyt, így kedvezőbb gyorsulási és sebességi tulajdonságokat eredményez.

Az JT SPROCKETS lánckerekek további előnye, hogy könnyen telepíthetők. Az egyszerűen követhető szerelési útmutatók és az előre fúrt furatok lehetővé teszik, hogy bárki könnyedén lecserélhesse régi, elhasználódott lánckerekét egy újra. Nem szükséges hozzá speciális szerszám vagy szakértelem; egy kis technikai tudással és néhány alapvető szerszámmal gyorsan elvégezhető a csere.

Összefoglalva, a JT SPROCKETS Első Lánckerék 16T 520 JTF402.16 egy kiváló választás azoknak a motorosoknak, akik hosszú távra terveznek, és akik számára fontos a csúcsteljesítmény, a megbízhatóság és a tartósság. Ha Ön is ilyen motoros, ne habozzon, rendeljen még ma, és tapasztalja meg az igazi JT minőséget!

Cikkszám: 978456
Gyári cikkszám: JTF402.16
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges