ACERBIS Oem Láncvezető AC 0025479.090

Gyártó:
Cikkszám:
988448
Gyári cikkszám:
AC 0025479.090

15899.99995

12519.6850

15 900 Ft

Nettó: 12 520 Ft

ACERBIS Oem Láncvezető AC 0025479.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Oem Láncvezető AC 0025479.090

Az ACERBIS Oem Láncvezető AC 0025479.090 egy kiváló minőségű láncvezető, amely speciálisan motorkerékpárokhoz lett tervezve. Ez a láncvezető kiemelkedő védelmet nyújt a motorkerékpár lánca számára, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a lánc hosszabb élettartamú legyen és mindenkor optimálisan működjön. Az ACERBIS márkanév a motorkerékpáros közösségben jól ismert és elismert a megbízhatóságáról és a termékeinek magas minőségéről.

Ezt a láncvezetőt a legkorszerűbb anyagokból készítették, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek. A strapabíró konstrukció biztosítja, hogy még a legkeményebb terepen is helytálljon, és megvédje a láncot a külső behatásoktól.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: Kiváló minőségű, kopásálló műanyagból készült, amely hosszú élettartamot biztosít.
  • Könnyű felszerelés: Az egyszerű és gyors felszerelési folyamatnak köszönhetően kevés időt vesz igénybe a telepítés.
  • Kompatibilitás: Ez a modell specifikus kialakításának köszönhetően számos különböző motorkerékpár típussal kompatibilis.
  • ACERBIS minőség: Az ACERBIS márka garancia a minőségre és a megbízhatóságra.
  • Szín: Az elegáns és tartós fekete szín védi a láncot a káros hatásoktól és jól mutat minden motorkerékpáron.

Az ACERBIS hosszú évtizedek óta a legkiválóbb motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők gyártója. Számos versenyző és motoros társaság számára nyújt megbízható és tartós termékeket, amelyek nemcsak a teljesítményt növelik, hanem a biztonságot is fokozzák.

Hogyan válassza ki a megfelelő láncvezetőt?

A megfelelő láncvezető kiválasztása kulcsfontosságú a motor teljesítményének és az alkatrészek élettartamának optimalizálásához. Az ACERBIS Oem Láncvezető AC 0025479.090 különösen ajánlott azoknak a motorosoknak, akik megbízható, tartós és könnyen telepíthető láncvezetőt keresnek.

Tippek a láncvezető karbantartásához:

  • Rendszeresen ellenőrizze és tisztítsa a láncot, hogy hosszabb élettartamot biztosítson mind a láncnak, mind a láncvezetőnek.
  • Mindig győződjön meg arról, hogy a lánc megfelelően van feszítve, mivel a túl laza vagy túl feszes lánc károsíthatja a láncvezetőt.
  • Használjon minőségi lánckenő anyagot, hogy megakadályozza a kopást és a rozsdásodást.

Összefoglalva, az ACERBIS láncvezető egy remek választás minden komoly motoros számára, legyen szó akár versenyzésről, akár mindennapi használatról. Vásárolja meg most webshopunkban, és érezze a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges