ACERBIS Láncvezető alkatrész kódhoz 0017951 (Fekete * Fehér * Sárga) AC 0017954

Gyártó:
Cikkszám:
755271
Gyári cikkszám:
AC 0017954

5200.000014

4094.4882

5 200 Ft

Nettó: 4 094 Ft

ACERBIS Láncvezető alkatrész kódhoz 0017951 (Fekete * Fehér * Sárga) AC 0017954

  • Fehér (030)
  • Fekete (090)
  • Sárga (060)
3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Láncvezető alkatrész kódhoz 0017951 (Fekete * Fehér * Sárga) AC 0017954

Ez a prémium minőségű láncvezető az ACERBIS gyártótól egy kiváló választás minden motorkerékpár-tulajdonos számára, aki kiemelkedő teljesítményt és tartósságot keres. Az ACERBIS neve a világban a magas minőségű, innovatív motorkerékpár alkatrészek és kiegészítők szinonimája, és ez a láncvezető sem kivétel.

Ezt a láncvezetőt kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédje és vezesse a láncot a legmostohább körülmények között is. Az off-road motorosok számára létfontosságú eszköz, amely minimalizálja a lánc sérülésének esélyét, miközben optimalizálja a motorkerékpár hatékonyságát. Az ACERBIS láncvezetője három színváltozatban érhető el: fekete, fehér és sárga - hogy tökéletesen illeszkedjen motorkerékpárja stílusához.

Termékjellemzők:

  • Tartósság: Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a kopásnak és a sérüléseknek, biztosítva a hosszú élettartamot.
  • Megbízhatóság: A láncvezető biztosítja a lánc megfelelő vezetését, minimalizálva a lánc leesésének vagy elmozdulásának kockázatát még a legdurvább terepen is.
  • Könnyű telepítés: A kialakítás lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, így a motorosok gyorsan visszatérhetnek az utakra vagy a terepre.
  • Stílusos kivitel: A fekete, fehér és sárga színekben kapható láncvezető modern és vonzó megjelenést kölcsönöz motorkerékpárjának.
  • Kiváló illeszkedés: Az ACERBIS láncvezetők precízen illeszkednek az adott modellhez, pontosan megfelelve a gyártó előírásainak.

Az ACERBIS láncvezetők ideális választás mind a profi motorversenyzők, mind pedig az alkalmi motorosok számára. Ha azt szeretné, hogy motorkerékpárja mindig csúcsformában legyen, és hogy a lánc mindig megfelelően működjön, ez a láncvezető tökéletes választás.

Miért válassza az ACERBIS láncvezetőt?

Az ACERBIS márka több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a motorkerékpár alkatrészek gyártásában. Termékeik világszerte elismertek minőségük, tartósságuk és innovatív megoldásaik miatt. Az ACERBIS láncvezetője az egyik legjobb a piacon, számos előnnyel, amelyek magukban foglalják a kiváló illeszkedést, a stílusos megjelenést és a hosszú élettartamot.

Vásároljon most, és tapasztalja meg a különbséget, amit az ACERBIS láncvezető nyújt önnek és motorkerékpárjának. Növelje a motorkerékpárja teljesítményét és csökkentse a lánc sérülésének esélyét ezzel a kiváló minőségű láncvezetővel.

#Szín Fekete (090)
#Szín Sárga (060)
#Szín Fehér (030)
Állapot Új
Márka Suzuki
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges