ACERBIS Kábelvezető AC 0002677.090

Gyártó:
Cikkszám:
921389
Gyári cikkszám:
AC 0002677

1756.41

1383.0000

1 756 Ft

Nettó: 1 383 Ft

ACERBIS Kábelvezető AC 0002677.090

3-14 nap
Rendelhető

ACERBIS Kábelvezető AC 0002677.090

Üdvözöljük motoralkatrész webshopunkban, ahol a legjobb minőségű motoros alkatrészeket és kiegészítőket kínáljuk! Bemutatjuk az ACERBIS Kábelvezetőt AC 0002677.090, amely kiváló választás minden motorkerékpár tulajdonos számára, aki a legmagasabb színvonalú termékeket keresi. Ez a kábelvezető egy olyan innovatív megoldás, amely biztosítja, hogy a kábelek mindig megfelelő helyzetben maradjanak, ezáltal elősegítve a motor optimális működését.

Jellemzők és Előnyök

  • Minőségi anyag: Az ACERBIS kábelvezető prémium minőségű anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Ez ellenáll a kopásnak és a mechanikai sérüléseknek is, így hosszú távon is megbízható társ lesz motoros kalandjaiban.
  • Könnyű telepítés: A termék kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű telepítést, minimális szerszámozási igénnyel. Akár otthon is felszerelhető, nincs szükség szakértői segítségre.
  • Optimalizált tervezés: A kábelvezető ergonomikus kialakítása biztosítja, hogy a kábelek soha ne gubancolódjanak össze és mindig a megfelelő pozícióban maradjanak. Ez segít elkerülni a károsodásokat és meghosszabbítja a motor élettartamát is.
  • Kompatibilitás: Az ACERBIS kábelvezető számos különböző motorkerékpár modellel kompatibilis, így ideális választás mind a kezdő, mind a tapasztalt motorosok számára.

Miért válassza az ACERBIS Kábelvezetőt?

Az ACERBIS márka hosszú évek óta a motorosok kedvence, köszönhetően a kiemelkedő minőségnek és az innováció iránti elkötelezettségnek. Az ACERBIS Kábelvezető AC 0002677.090 is ezt a magas színvonalat képviseli. Használatával nyugodt szívvel indulhat útnak, tudva, hogy minden kábel a helyén van és optimálisan működik.

További Információk

A webshopunk különleges ajánlatokkal és promóciókkal várja Önt! Ne feledje, hogy nálunk nem csak láncvezetőket talál, hanem minden mást is, amire szüksége lehet motorjához: láncok, lánckerekek, valamint egyéb motoralkatrészek és motoros ruházat széles választéka áll rendelkezésére. Látogasson el hozzánk és válogasson kedvére!

Hogyan Vásárolhat?

Az ACERBIS Kábelvezető AC 0002677.090 megrendelése egyszerű és gyors. Csupán néhány kattintás és hamarosan élvezheti a termék által nyújtott előnyöket. Kattintson a 'Kosárba Teszem' gombra, és kövesse a lépéseket az online vásárlási folyamat során. Ha bármilyen kérdése lenne, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Ne várjon tovább, tegye motorját még megbízhatóbbá az ACERBIS Kábelvezető AC 0002677.090 segítségével!

Állapot Új
Raktárkészlet 3-14 nap

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges