S3 lábtartó - KTM / Husky ←2016 ( ESK-569-T )

Gyártó:
Cikkszám:
880004
Gyári cikkszám:
ESK-569-T

35300.000012

27795.2756

35 300 Ft

Nettó: 27 795 Ft

S3 lábtartó - KTM / Husky ←2016 ( ESK-569-T )

  • Ezüst
Rendelhető
Rendelhető

S3 Lábtartó - KTM / Husky ←2016 ( ESK-569-T )

Ha a legjobb minőségű motoralkatrészeket keresed, akkor webshopunkban biztosan megtalálod a számodra tökéletes terméket. Bemutatjuk a S3 lábtartót, amelyet kifejezetten a KTM és Husqvarna motorkerékpár modellekhez terveztek, egészen a legújabb 2016 előtti verziókig. Ez a lábtartó páratlan kényelmet és stabilitást kínál az utasok és a motorosok számára egyaránt.

A S3 lábtartó több szempontból is kiemelkedik:

  • Kiváló minőség: Építési minősége és anyaghasználata biztosítja, hogy ellenáll az időjárási viszontagságoknak és a kemény terepen való használatnak is. Az S3 a motoralkatrészek egyik vezető gyártója, így biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható terméket kapsz.
  • Specifikus tervezés: A termék kifejezetten a KTM és Husqvarna modellekhez készült, így tökéletesen illeszkedik a motor szabványaihoz, és rendkívüli stabilitást nyújt a motoros számára.
  • Könnyű telepítés: Az S3 lábtartó könnyen és gyorsan felszerelhető. Minden szükséges szerelési eszközt és foglalatot mellékelünk, így a telepítés folyamata stresszmentes és egyszerű.
  • Stílusos megjelenés: Ez a lábtartó nem csak funkcionális, hanem esztétikus is. Elegáns és modern kialakítása nem csak a motor teljesítményét növeli, hanem vizuálisan is hozzájárul a motor vonzerejéhez.

A S3 lábtartó - KTM / Husky ←2016 ( ESK-569-T ) ideális kiegészítője minden motorosnak, aki komolyan veszi a motorozást és a motorkerékpárja karbantartását. Akár hétvégi motoros vagy, akár extrém terepviszonyok között használod a motorodat, ez a lábtartó biztosítja, hogy minden utazás biztonságos és kényelmes legyen.

Ne habozz, rendeld meg most, és tapasztald meg a különbséget, amit egy igényesen kialakított lábtartó nyújthat. Látogass el webshopunkba, amely a motoralkatrészek és kiegészítők széles választékát kínálja, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb termékeket.

#Szín Ezüst
Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges