S3 lábtartó alkatrész, acél, HardRock/Curve/HR ( ESK-HR-KIT )

Gyártó:
Cikkszám:
881187
Gyári cikkszám:
ESK-HR-KIT

5700.00003

4488.1890

5 700 Ft

Nettó: 4 488 Ft

S3 lábtartó alkatrész, acél, HardRock/Curve/HR ( ESK-HR-KIT )

Rendelhető
Rendelhető

A S3 lábtartó alkatrész ideális választás azok számára, akik a motorozási élményt szeretnék a lehető legmagasabb szintre emelni. Ez a hardcore túrázásra és versenyzésre tervezett alkatrész kiváló minőségű acélból készül, így biztosítva a tartósságot és megbízhatóságot. Az S3 gyártó kínálatában résztvevő HardRock, Curve és HR modellekhez tökéletesen illeszkedik, mely kihangsúlyozza a termék univerzális alkalmazhatóságát.

A motoralkatrész kategóriában kiemelt szerepet játszó lábtartók cseréje vagy felújítása nem csak esztétikai, de biztonsági szempontból is fontos. A specifikációk alapján az ESK-HR-KIT modell kifejezetten a nehéz terepek és intenzív használatra tervezett, így az off-road és versenyzők számára kihagyhatatlan választás.

Termékjellemzők

  • Anyaga: Kiváló minőségű acél
  • Kompatibilitás: SandS HardRock, Curve és HR modellekkel
  • Könnyű telepítés: A mellékelt szerelési útmutató segítségével könnyedén beszerelhető
  • Tartósság: Ellenáll a rozsdának és időjárási viszontagságoknak
  • Biztonság: Erős és stabil tartás a lábnak

A S3 lábtartó alkatrész tervezésekor a gyártó külön figyelmet fordított a felhasználói igényekre és elvárásokra. Az acél anyagnak köszönhetően nem csak robusztus, de az idő múlásával sem veszít minőségéből. Ez különösen fontos a szabadidős motorosok és a professzionális versenyzők számára, akik elvárják, hogy felszerelésük minden helyzetben helytálljon.

A termék könnyen telepíthető a mellékelt részletes útmutató alapján, így nincs szükség szakmai segítségre vagy speciális szerszámokra. Az előre perforált furatok és a precízen illeszkedő alkatrészek garantálják, hogy a szerelés gyorsan és problémamentesen végbé mehet. Az ESK-HR-KIT kifejezetten az S3 modelljeihez van tervezve, ami biztosítja az optimális illeszkedést és használhatóságot.

Miért válassza az S3 lábtartó alkatrészt?

A S3 márkanév egyet jelent a megbízhatósággal és minőséggel a motoralkatrészek piacán. Az ESK-HR-KIT lábtartó alkatrész is ezt a hírnevet erősíti, hiszen a szigorú minőségellenőrzési folyamatoknak köszönhetően a termék minden elvárásnak megfelel. Az anyaghasználat és a kidolgozás minden részletre kiterjedő precizitása garantálja, hogy nem csupán egy átlagos alkatrészt kapunk, hanem egy hosszú távon megbízható megoldást.

Összegzésként elmondható, hogy az S3 lábtartó alkatrész, acél, HardRock/Curve/HR (ESK-HR-KIT) ideális választás mindazok számára, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőség és a teljesítmény terén. Tökéletesen illeszkedik az S3 HardRock, Curve és HR modellekhez, egyszerűen telepíthető, tartós és minden helyzetben stabil tartást biztosít. Ha Ön is szeretné a motorozási élményt a következő szintre emelni, akkor ne habozzon, válassza a S3 lábtartó alkatrészt!

Állapot Új
Anyag Alumínium
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges

Utoljára megtekintett