X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók XG-2712-014

Gyártó:
Cikkszám:
992609
Gyári cikkszám:
XG-2712-014

113799.999984

89606.2992

113 800 Ft

Nettó: 89 606 Ft

X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók XG-2712-014

Rendelhető
Rendelhető

Bemutatjuk az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók XG-2712-014 modellt, amely a motoros közösség egyik legjobb választása a kiemelkedő minőség, tartósság és teljesítmény terén. Ha Ön egy elkötelezett motoros, aki csak a legjobb alkatrészeket keresi, akkor az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók éppen Önnek valók.

Kiváló Anyagminőség és Tartósság

Az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók titánból készülnek, amely közismert a kivételes szilárdságáról és tartósságáról. A titán anyag biztosítja, hogy a lábtartók hosszú élettartammal rendelkezzenek, és ellenálljanak a különböző környezeti hatásoknak, legyen szó esőről, sáról vagy más kihívásokról, amelyeket a motorozás során tapasztalhat.

Prémium Kialakítás és Ergonomia

Az X-GRIP lábtartók ergonómiai kialakítása maximális komfortot és stabilitást nyújt a motorosok számára. A PIRANHAS mintázat különleges, csúszásmentes felületet biztosít, amely segíti a motorosok stabilitását még extrém körülmények között is. A lábtartók így a lehető legjobb irányítást és biztonságot garantálják, ami elengedhetetlen a versenypályán és az off-road kalandok során.

Egyszerű Telepítés és Kompatibilitás

Az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók XG-2712-014 kompatibilisek számos különböző motor típusával, így könnyedén felszerelhetők. Az egyszerű telepítési folyamatnak köszönhetően nem kell aggódnia a bonyolult szerelési útmutatók miatt, mivel az alkatrészek gyorsan és egyszerűen rögzíthetők, így Ön több időt tölthet motorozással.

Versenysportban Tesztelt

Az X-GRIP lábtartók rendkívül népszerűek a versenysportban is, mivel számos profi motoros választotta már őket a magas teljesítményük és megbízhatóságuk miatt. Az X-GRIP márka folyamatosan fejleszti termékeit, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak, amit versenykörülmények között is igazoltak már.

Nagy Választék és Kiváló Szolgáltatás

Motoralkatrész webshopunkban széles választékban találhatók X-GRIP termékek, beleértve az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók XG-2712-014 modellt is. Elkötelezetten dolgozunk annak érdekében, hogy a motorosok a lehető legjobb alkatrészekhez jussanak hozzá, melyek garantálják a kiváló teljesítményt és megbízhatóságot.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, vásároljon még ma az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók XG-2712-014 modellt, és tapasztalja meg a különbséget a minőségi motoralkatrészek világában! Amennyiben kérdése van a termékkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges