X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók -5mm hátrébb XG-2711-014

Gyártó:
Cikkszám:
992610
Gyári cikkszám:
XG-2711-014

113799.999984

89606.2992

113 800 Ft

Nettó: 89 606 Ft

X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók -5mm hátrébb XG-2711-014

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók -5mm hátrébb XG-2711-014

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip

Gyártó: X-GRIP

Termék leírása:

Ha olyan lábtartókat keresel, amelyek nemcsak erősek és tartósak, de kivételes teljesítményt is nyújtanak, akkor az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók -5mm hátrébb XG-2711-014 az ideális választás számodra. Ezek a lábtartók kifejezetten a legextrémebb körülmények között is helytállnak, és garantáltan maximális kontrollt biztosítanak motorodon, bármilyen terepen is közlekedsz.

Az X-GRIP a motoralkatrészek és motoros kiegészítők egyik vezető gyártója, amely hűen képviseli a minőséget és az innovációt. Az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók titánból készültek, ami nemcsak rendkívül könnyű, de kiemelkedően tartós is. Ennek köszönhetően a lábtartók jelentősen növelik a motor stabilitását és a vezetési élményt.

Az 5mm hátrafelé eltolás különösen hasznos lehet a hosszabb lábú motorosok számára, mivel még kényelmesebbé és ergonomikusabbá teszi a motorozást. A titán lábtartók különleges PIRANHAS fogazása garantálja a csúszásmentes tapadást, így bármilyen időjárási körülmények között is vezetéstelle, biztosítják a maximális biztonságot.

Főbb jellemzők:

  • Anyag: Titán
  • Hátrafelé eltolás: 5mm
  • Modell: XG-2711-014
  • PIRANHAS specifikus fogazás
  • Maximális tapadás és stabilitás
  • Könnyű szerkezet
  • Hosszú élettartam

Az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók -5mm hátrébb XG-2711-014 ideális választás mindazok számára, akik komolyan veszik a motorozást és szeretnék megvalósítani a legmodernebb technológiai megoldásokból származó előnyöket. Az X-GRIP termékek, köztük ezek a lábtartók is, megfelelnek a legszigorúbb minőségi és teljesítménybeli elvárásoknak, így biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon megbízhatóak lesznek.

Ne hagyd, hogy a gyenge minőségű alkatrészek korlátozzanak a motorozásban! Válaszd az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartókat, és élvezd a teljes szabadságot és biztonságot minden úton.

Vásárlói vélemények:

Az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók -5mm hátrébb XG-2711-014 termékről számtalan pozitív visszajelzést kaptunk. A vásárlók dicsérik a termék kiemelkedő minőségét, tartósságát és kényelmét, amit a speciális PIRANHAS fogazás biztosít. Továbbá, a titán anyag könnyedségét és erősségét is sokan említik, mint rendkívül fontos tulajdonságot.

Egyszerű szerelés:

Az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók könnyen és gyorsan felszerelhetők, így hamar élvezheted a motorozás új élményét. Az időtálló minőség és a kiváló felhasználói élmény miatt az X-GRIP lábtartók kifejezetten jó választás lehetnek minden motoros számára.

Ha komolyan veszed a motorozást és első osztályú alkatrészeket keresel, az X-GRIP TITAN PIRANHAS lábtartók a legjobb választás! Adj esélyt nekik, és tapasztald meg a különbséget!

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges