X-GRIP TITAN PIRANHAS BIG ENDURO lábtartók XG-2713-014

Gyártó:
Cikkszám:
992611
Gyári cikkszám:
XG-2713-014

113799.999984

89606.2992

113 800 Ft

Nettó: 89 606 Ft

X-GRIP TITAN PIRANHAS BIG ENDURO lábtartók XG-2713-014

Rendelhető
Rendelhető

X-GRIP TITAN PIRANHAS BIG ENDURO lábtartók XG-2713-014

Kategória: Motoralkatrész > Webshop > X-Grip
Gyártó: X-GRIP

Az X-GRIP TITAN PIRANHAS BIG ENDURO lábtartók XG-2713-014 a legújabb fejlesztésű lábtartói közé tartoznak, melyeket kifejezetten enduro motorokhoz terveztek. Ezek a lábtartók olyan motorosok számára készültek, akik elkötelezettek a teljesítmény és a megbízhatóság iránt, és hajlandóak befektetni a legjobb minőségű alkatrészekbe.

A titán anyagból készült lábtartók hihetetlenül erősek és ellenállók, ugyanakkor könnyűek, így nem növelik a motorkerékpár súlyát. Ezzel a kombinációval az X-GRIP biztosítja, hogy az alkatrész maximális teljesítményt nyújtson anélkül, hogy fölösleges tömeget adna a motorhoz.

Az 'Piranhas' név a lábtartók egyedi, erős fogazatú kialakítására utal, amely kiváló tapadást biztosít még a legnehezebb terepeken is. Ezáltal a motoros teljes stabilitást és kontrollt élvezhet minden helyzetben. A lábtartók széles és ergonomikus kialakítása kényelmet biztosít még hosszabb távú motorozás során is.

Ezek az X-GRIP TITAN PIRANHAS BIG ENDURO lábtartók XG-2713-014 modellek különösen előnyösek azok számára, akik versenyszerűen űzik az enduro sportot, de ideálisak bármely motoros számára, aki komolyan veszi a szabadidős tevékenységeket.

Az X-GRIP mérnökei részletekre figyelő munkát végeztek, hogy biztosítsák a lábtartók megbízhatóságát és hosszú élettartamát. Minden egyes lábtartót szigorú teszteken vetnek alá, hogy kielégítsék a legmagasabb minőségi és biztonsági elvárásokat. Ennek köszönhetően az X-GRIP TITAN PIRANHAS BIG ENDURO lábtartók XG-2713-014 egy valódi befektetés a motorosok számára.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy magas szintű teljesítményt és kényelmet érjen el motorkerékpárja használata során. Szerezze be most az X-GRIP TITAN PIRANHAS BIG ENDURO lábtartókat XG-2713-014 modellt, és tapasztalja meg a különbséget!

Legyen része a prémium minőségnek és válasszon a legjobbak közül!

Főbb jellemzők:

  • Anyag: Titán
  • Kialakítás: Erős fogazatú 'Piranhas' mintázat
  • Modell: XG-2713-014
  • Kompatibilitás: Enduro motorkerékpárokhoz
  • Széles és ergonomikus kialakítás a kényelem érdekében
  • Kiváló tapadás és stabilitás minden terepen
  • Könnyű súly a maximális teljesítmény érdekében
  • Magas minőségi és biztonsági szabványok

Állapot Új
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges