S3 Sherco Enduro Lábtartók (Minden Sherco Modell) TITANE ESK-555-T

Gyártó:
Cikkszám:
880538
Gyári cikkszám:
ESK-555-T

35300.000012

27795.2756

35 300 Ft

Nettó: 27 795 Ft

S3 Sherco Enduro Lábtartók (Minden Sherco Modell) TITANE ESK-555-T

  • Titán
Rendelhető
Rendelhető

S3 Sherco Enduro Lábtartók (Minden Sherco Modell) TITANE ESK-555-T

Bemutatjuk az S3 csúcsminőségű S3 Sherco Enduro Lábtartókat (Minden Sherco Modell) TITANE ESK-555-T. Ezek a lábtartók kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy optimalizálják a motoros élményt minden egyes Sherco motorkerékpár tulajdonosának. Mindegy, hogy versenyzésről vagy szabadidős terepmotorozásról van szó, ezek a lábtartók biztosítják a szükséges stabilitást és kényelmet.

Prémium Minőség és Tervezés

Az S3 Sherco Enduro Lábtartók a legmagasabb színvonalú titánium anyagból készülnek, melyek integrálják a tartósságot és könnyű súlyt egyetlen termékben. A modellek úgy lettek kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek minden egyes Sherco motorkerékpár modellhez, ezáltal egyszerűvé téve a szerelést és növelve a megbízhatóságot a terepen.

Kiemelkedő Kényelmi Jellemzők

Ezeket a lábtartókat kifejezetten az enduro motorozásra tervezték, figyelembe véve a hosszú távú kényelmet és a stabilitást változó terepviszonyok között. Az ergonomikus tervezésű lábtartók nagyobb felületet biztosítanak a lábnak, ami csökkenti a nyomáspontokat és növeli a komfortérzetet hosszabb utak során.

Könnyű Súly és Tartósság

A titániumból készült S3 Sherco Enduro Lábtartók egyedülálló kombinációját kínálják a könnyű súlynak és a kivételes tartósságnak. Az extrém erősségű anyag garantálja a lábtartók hosszú élettartamát, így nem kell aggódnia a gyakori cserék miatt.

Könnyű Felszerelés

Ezek a lábtartók könnyen felszerelhetők, és kompatibilisek minden Sherco modelllel, beleértve a legújabb és a korábbi évjáratokat is. Az egyszerű telepítési útmutató segítségével akár saját maga is könnyedén felszerelheti az új lábtartókat, minimális szerszámhasználat mellett.

Specifikációk

  • Anyag: Titánium
  • Szín: Ezüst
  • Kompatibilitás: Minden Sherco Modell
  • Kód: ESK-555-T

Összefoglalva, az S3 Sherco Enduro Lábtartók (Minden Sherco Modell) TITANE ESK-555-T egy kiváló minőségű, tartós és ergonomikusan tervezett kiegészítő minden Sherco motorkerékpár tulajdonos számára. Ha a legmagasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot keresi, ez a termék ideális választás.

#Szín Titán
Állapot Új
Márka Sherco
Raktárkészlet Rendelhető

Írjon véleményt

A megtekintéshez belépés vagy regisztráció szükséges